Avukat Feyza Altun, Tayyirgiller Diyerek İşaret Etmişti, Fenomen Çiftten Yanıt Var!

Avukat Feyza Altun, Tayyirgiller Diyerek İşaret Etmişti, Fenomen Çiftten Yanıt Var!
Sosyal medyada Dilan Polat'ı taklit ettiği iddialarıyla gündeme gelen doktor ve hemşire çift, avukat Feyza Altun'un paylaşımlarıyla gündeme geldi. Özlem Lina Öz, Feyza Altun'un iddialarına sosyal medha heabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

Polat çiftinden sonra, lüks hayatlarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomenleri Özlem Öz ve Tayyar Öz gündemde

Kara para aklamakla suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve Engin Polat'ı taklit ettiği söylentileriyle gündem olan Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Türkiye'nin gündemindeki Dilan-Engin Polat çiftini yakın takibe alan avukat Feyza Altun'un paylaşımları ardınan gözler Özlem Lina ve Tayyar Öz çiftine çevrildi. Feyza Altun, "Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar" diyerek sosyal medya fenomeni Özlem Öz ve doktor eşi Tayyar Öz'ü işaret etti.

feyza-altun1.jpg

Altun önce, "Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler" iddiasında bulundu.

Ardından çiftin videosunu paylaşarak, "Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu? Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range'lere biniyorlar..." diye yazdı.

feyza-altun2.jpg

Son olarak Öz çiftinin böcekli tarhanalar ve son kullanma tarihi geçmiş ürünler sattığını iddia eden Altun, çiftin üretim yerlerine ilişkin fotoğraflar paylaştı.

Sosyal medya gözünü Polatlar'dan sonra Özlem-Tayyar Öz çiftine çevirince Özlem Öz'ün profil temizliği yapmaya başladığı ileri sürüldü.

zlem-lina-oz-5.jpg

ÖZLEM ÖZ'DEN İDDİALARA YANIT GELDİ

Son günlerde birçok iddia ile gündeme gelen Özlem ve Tayyar Öz çifti sessizliklerini bugüne kadar korumuşlardı. Fakat bu sessizlik Feyza Altun'un dün paylaştığı görüntülerden sonra bozuldu.

Özlem Öz, Altun'un kendileri hakkında bulunduğu iddialardan sonra sosyal medya hesabı üzerinden ürünlerinin üretim yerini paylaştı.

İşte Öz'ün üretim yeri olarak gösterdiği yer:

ozlem-lina-oz.jpg

Öz, daha sonra üretim yerini gösterdiği bir başka paylaşımında, bakanlıklar tarafından denetlendiklerini ve dünya standartlarına uygun sertifikalara sahip olduklarını belirtti.

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan ve son zamanların hızlı yükselen isimlerinden olan Özlem Lina Öz-Tayyar Taylan Öz hakkında iddialar konuşuluyor….

Özlem Lina Öz, 17 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan Özlem Lina Öz, Op. Dr. Tayyar T. Öz ile dünya evine girdi. Üç kız çocukları olan Özlem Lina Öz, dördüncü bebeğini bekliyor.

2021 yılında büyük bir takipçi kitlesine ulaşan ve şimdilerde 2.5 milyon takipçisi olan Özlem Öz, Dilan Polat'ı taklit ettiği yönünde eleştiriler almasıyla gündeme gelmişti.

zlem-lina-oz7.jpg

TAYYAR TAYLAN ÖZ KİMDİR?

Dr. Tayyar Taylan Öz, 1987 yılında Kahramanmaraş’ın Süleymanlı Kışla köyünde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı köyünde tamamlayan Öz, Lise eğitimini Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesinde Tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamlayan Tayyar Taylan Öz, uzmanlığını İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde aldı. 5 yıl sonra Ortopedi ve travmatoloji uzmanı olan Öz, mecburi görevini Şanlıurfa Siverek Devlet Hastanesinde yaptı.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ ÖZ AİLESİ NE İŞ YAPIYOR?

Tayyar Taylan Öz, Ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yaparken aynı zamanda DRTAYYARÖZ adı altında dijital ortamda kremler ve çocuk macunu gibi takviyeler satıyor.

Etiketler :