Aşırı Sıcaklar Geri Döndü! Ne Kadar Sürecek? Serin Hava İçin Tarih Verildi

Aşırı Sıcaklar Geri Döndü! Ne Kadar Sürecek? Serin Hava İçin Tarih Verildi
Meteoroloji'den yapılan son duyuruya göre hava sıcaklıkları Marmara ve Karadeniz’de 8 ila 10 derece, İç Anadolu’da 6 ila 8 derece mevsim normallerinin üzerine çıkacak, diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredecek. Yurt genelinde hava sıcaklığı 2 Eylül'den itibaren düşmeye başlayacak.

Meteoroloji'nin 30 Ağustos Çarşamba günü için yaptığı uyarıya göre; Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyrederken diğer bölgelerde mevsim normallerinin 3-10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

MARMARA'DA SICAKLIK 10 DERECE ARTACAK

Hava sıcaklıklarının; Marmara ve Karadeniz’de 8 ila 10 derece, İç Anadolu’da 6 ila 8 derece üzerine çıkacağı, diğer bölgelerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Doğu Akdeniz Toroslar Mevkii, Adana, Osmaniye ve İskenderun Körfezi ile Bitlis, Şırnak, Van ve Hakkâri çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

AŞIRI SICAKLIK 2 EYLÜL'E KADAR SÜRECEK

Yurt genelinde hava sıcaklıklarının 02.09.2023 Cumartesi günü batı kesimlerden başlayarak mevsim normallerine düşmesi bekleniyor.