Taciz Ettiği Kadın Yolcusunun Erkek Arkadaşına Kabus Yaşattı

İstanbul Kağıthane’de iddiaya göre Kazakistanlı bir kadın yolcu, şoförü ikna ederek bindiği takside tehdit ve taciz edildi. Kadın yolcu istediği yere gelince de taksici bu kez kadını bekleyen erkek arkadaşına saldırdı, kafa attı.

İstanbul Kağıthane'de dün saat 02.00 sıralarında yaşanan olayda, Kazakistanlı bir kadın yolcu ile bir taksici arasında kısa mesafe nedeniyle tartışma çıktı. Kadın yolcu, taksi şoförünün önce tehditler savurduğunu, ardından da sözlü tacize maruz kaldığını belirtti. Bu sırada panikleyen kadın, durumu erkek arkadaşı U.T.'ye mesajla bildirdi.

Kadının mesajı üzerine, U. T. olay yerine geldi ve taksiden inerken taksici ile arasında bir tartışma yaşandı. Bu tartışma kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü ve taksici, kadının erkek arkadaşına saldırdı. Olayın bir apartman sitesinde meydana gelmesi nedeniyle, site görevlileri polise haber verdi. Taksici, olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı. Bu yaşananlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek Uğur Tonbul ve Kamila Orynbay'ı ifadelerini almak üzere emniyete götürdü. Tonbul, aracının aynasının kırık olduğunu fark etti. Olayla ilgili görüntüleri inceleyen Gültepe Polis Merkezi Amirliği Suç Araştırma Büro ekipleri, saldırgan taksi şoförünün Serdar Y. (22) olduğunu tespit etti. S.Y., polis tarafından "kasten adam yaralama," "tehdit ve hakaret" suçlarından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:DHA

Etiketler :