Reha Muhtar'ın oğlu son noktayı koydu! Kaçırıldığı iddia edilen Poyraz, bir video yayınladı

Reha Muhtar, evde geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma kaldırılarak entübe edildi. Muhtar'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken iki çocuğunun annesi Deniz Uğur, oğlu Poyraz'ın Muhtar'ın eski eşi Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı tarafından alıkonulduğunu ileri sürdü. Poyraz, bir video yayınlayarak iddialara son noktayı koydu.

90'lı yılların ilgiyle izlenen televizyoncusu Reha Muhtar, İstanbul Sarıyer’deki evinde merdivenlerden düşerek ağır yaralanmıştı. Olay sonrası oğlu Poyraz Muhtar’ın haber vermesiyle hastaneye kaldırılan Muhtar’ın durumu ciddiydi ve entübe edildiği açıklanmıştı.

reha-muhtar1.webp

Bu üzücü gelişmenin ardından Reha Muhtar’ın eski eşi, oyuncu Deniz Uğur, oğluna akşamdan beri ulaşamadığını ifade etti.

3.jpg

OĞLUNDAN VİDEO GELDİ

Reha Muhtar'ın oğlu Poyraz Muhtar çektiği bir video ile iddialara cevap verdi. Oğul Muhtar videosunda şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal medyada annem kaçırıldığımı söylüyor ama kaçırılmadım. Ablam beni babamın evine getirdi. Benim burada kedim var köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Ben evdeyim. Burada mutluyum. Cihan ağabeyle Beşiktaş maçları izliyoruz playstation oynuyoruz. Ben burada mutluyum ve başka bir yere gitmek istemiyorum."

2.jpeg

NİLÜFER İDDİALARLA İLGİLİ VİDEO YAYINLADI

Deniz Uğur'un "Çocuğumu kaçırdılar" iddialarının odağındaki Nilüfer, bir video yayınlayarak yanıt verdi. "Çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir durum söz konusu değildir ve iddialar tamamen iğrenç bir iftiradır" diyen Nilüfer, 4 gündür Bodrum'da olduğunu dile getirdi.

nilufer.webp

Nilüfer'in sözleri şöyle:

"Ben dört gündür Bodrum'dayım, kızım İstanbul'da. Buradan Çeşme'ye konser için tatil yapmak üzere geldim. Dün yaşanan olayları açıklamak istiyorum. Sabah, kızım beni aradı ve 'Anne, babam düşmüş ve yoğun bakıma kaldırılmış' dedi.

Çok üzüldüm ve 'Ayşe Nazlı, hemen hastaneye git' dedim. Poyraz oradaydı çünkü gece Reha Bey, yalısındaki merdivenden düşüp solunumu duruyor. Poyraz, 14-15 yaşında, evde tek başına. Komşuya koşarak yardım çağırıyor. Ambulans geliyor ve Reha Muhtar hastaneye kaldırılıyor. Poyraz, gece saat 1:30'dan itibaren hastanede tek başına kalıyor. Ayşe Nazlı’yı aramış, ama gece ulaşamamış. Sabah ulaştığında ise annesini aramadan Ayşe Nazlı’yı çağırmış.

nilufer.jpg

Poyraz, bir süre önce mahkeme kararıyla babasıyla yaşamaya karar vermişti ve annesine gitmek istemiyor. Nedenlerini açıklayamam, ailevi ilişkilerine karışamam. Ayşe Nazlı hastanede ağlıyordu çünkü babası yoğun bakımda. Poyraz da onun kardeşi, kan bağları olmasa da kardeşi. Poyraz, evde kedisi ve köpeği olduğu için eve gitmek istiyordu.

Ayşe Nazlı, Poyraz’ı alıp Reha Bey’in evine götürdü. O sırada bana telefon geldi ve 'Ayşe Nazlı, Poyraz'ı hastaneye getirmezse suç duyurusunda bulunacağız' dediler. Ben de kızıma hastaneye dönmelerini söyledim. Olayın özeti budur. Ben dört gündür Bodrum'dayım ve Ayşe Nazlı ablası olarak Poyraz'ın dileğini yerine getirmiştir.

Bu iftirayı atanlar hakkında konuşmak istemiyorum ve mahkemeye vermek istemiyorum. Bu tür kötülüklerle uğraşamam. Tek tavsiyem, iyi insan olmaya çalışmalarıdır. Lütfen, iyi insan olmaya çalışın."

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :