Alper Taş'a, 'Çalacak mısınız?' diye soruldu! Yanıtı ise...

Alper Taş'a, 'Çalacak mısınız?' diye soruldu! Yanıtı ise...
Seçim çalışmaları kapsamında Çıksalın Kırşehir Çevre Köyleri Derneği'ne giden CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş bir gencin "Çalacak mısınız? Çünkü bugüne kadar yönetime gelen birçok kişi zengin oldu" sorusu üzerine "Çalacağız ama...

Seçim çalışmaları kapsamında Çıksalın Kırşehir Çevre Köyleri Derneği'ne giden CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş bir gencin "Çalacak mısınız? Çünkü bugüne kadar yönetime gelen birçok kişi zengin oldu" sorusu üzerine "Çalacağız ama kapınızı çalacağız" cevabını verdi. Seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştiren Taş, esnafı da ziyaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olan Alper Taş, aynı zamanda Özgürlük ve Dayanışma Partisi'nin genel başkanı.

Piyalepaşa'da seçmenlerle sohbet ederken bir vatandaş, "MHP delegesiyim ama oyum size" dedi.

Taş, yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde bölge halkının çıkarını koruyacaklarını, vatandaşların kentsel dönüşüm eliyle kent merkezlerinin dışına sürülmesine asla müsaade etmeyeceklerini ifade etti.

Halıcıoğlu Mahallesinde bir başka seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştiren CHP adayı, Ardeşenliler Derneği'ni ziyaret etti. Etkinlikte, Taş ve mahalleli tulum eşliğinde horon tepti. Karadenizli vatandaşlar, Taş'a destek sloganları attı.

Kırşehir Çevre Köyleri Derneği’ndeki etkinliğin ardından Alper Taş, Sivas Hafik Esenli Köyü Derneği dayanışma gecesine de katıldı ve burada kısa bir konuşma yaptı. (T24)

Etiketler :