Alacağını İstemeye Gitti, Kadın Oğlu ve Yeğeni Bıçaklandı! Yaralı Halde Ev Bastılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 53 yaşındaki Yaşar S., alacağını istemek için evine gelen 44 yaşındaki Rukiye D. ve beraberindeki oğlu Tunahan T. (15) ile yeğeni Abdullah K.'yi (16) bıçakla yaraladı. Yaralılar da keser ve taşlarla Yaşar S.'nin evine ve otomobiline zarar verdi. O anlar, mahalleli tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Fatih Mahallesi Müjde Sokak'ta yaşandı. Rukiye D., oğlu Tunahan T. ve yeğeni Abdullah K. ile birlikte, iddiaya göre kendisine borcu olan Yaşar S.'nin evinin önüne gitti. Taraflar arasında yaşanan tartışma şiddetini artırarak kavgaya dönüştü. Yaşar S., elindeki bıçakla Rukiye D. ile oğlu ve yeğenini yaraladı. Bunun üzerine yaralı haldeki üç kişi de ellerindeki keser ve taşlarla Yaşar S.'nin evine ve otomobiline saldırarak camlarını kırdı. O anlar cep telefonuyla görüntülenirken, ihbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Rukiye D. ile kendisine tepki gösteren bina sakinleri arasında da tartışma yaşandı. Birbirlerine hakaret eden tarafları polis ve sağlık ekipleri sakinleştirmekte güçlük çekti.

66128f00730bddf02b4596d7.webp

'ÜÇÜ BANA SALDIRDI, BEN DE BIÇAKLADIM'

Ev sahibi Yaşar S. ile olay yerindeki ambulansta tedavisi yapılan yaralılar gözaltına alındı. Polise olayı anlatan Yaşar S., "5 bin TL borcum vardı. 3 bin TL hesabına gönderdim. Geri kalan 2 bin TL'yi 30 Mart'ta gönderdim. Bugün benim evimi basmaya geldiler. Rukiye bana yumruk attı. Ben de 'Vurma' dedim. Üçü de bana saldırdı. Ben de bıçakladım" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak:DHA

Etiketler :