Akşener'den videolu Ramazan mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla, İYİ Parti’nin sosyal medya hesabında paylaştığı videoyu paylaştı. Akşener, “Mübarek ramazan ayının memleketimize bolluk ve bereket getirmesini diliyorum” mesajını verdi.

İYİ Parti’nin sosyal medya hesabında, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla, bir video paylaşıldı. Paylaşımda, “Huzurla uyanacağız artık sabahlara… Gülümseyen gözlerle; El ele, kol kola kavuşacağız o güzel yarınlara… Mübarek Ramazan ayı güzel memleketimize huzur; iftar ve sahur sofralarımıza bereket getirsin...” açıklaması yapıldı.

Videoda; bir Ramazan davulcusunun, sahur vakti bir mahallede şu maniyi okuduğu görüldü:

“Kederler silinip gitsin o pür pak alnından, kalpler ile dualar ile durmadan çarpan, geldi bak ya şehri ramazan, muhabbet bereket ile iki dost candan/ eksik olmasınlar hiç bu mübarek sofrandan, ruhunda huşu ile yuva kuran, geldi bak ya şehri ramazan, o güneş doğar az sonra yüce dağlardan/ bu davuldur kalbine güm güm vuran, gönlünde melekler ile kol kola olan, geldi bak ya şehri ramazan.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de partisinin sosyal medya hesabından paylaşılan bu videoyu alıntıladı ve şu mesajı verdi:

“Huzurla uyanacağımız sabahlara, içimizi ısıtan gülüşlere ve yüreğimizi kaplayan huzura; El ele, kol kola, hep beraber kavuşmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyor, Mübarek Ramazan ayının memleketimize bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.”