AKP'nin İstanbul Mitingi Öncesi Kritik Soru: 'Park' Dedikleri Alan Aslında Ne?

AKP'nin İstanbul Mitingi Öncesi Kritik Soru: 'Park' Dedikleri Alan Aslında Ne?
AKP bugün Atatürk Havalimanı'nda miting düzenleyecek. Miting öncesinde İYİ Partili Ali Kıdık, çarpıcı bir soruyu gündeme getirdi.

Kritik seçimlere bir hafta kala Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda bugün "Büyük İstanbul Mitingi" gerçekleştirilecek.

Miting için 10 bin otobüs

AKP İstanbul mitingi için adeta 'seferberlik' ilan etti. İstanbul İl Başkanlığı miting rehberi yayımladı. Rehberden dikkat çeken ayrıntılardan birisi de 39 ilçeden 10 bin otobüsün miting alanına insan taşıyacak olması oldu.

Kıdık'tan kritik soru: Alan DHMİ'nin, ücret ödendi mi?

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek miting öncesinde İYİ Partili Ali Kıdık, kritik bir soruyu gündeme getirdi. Mitingin, Atatürk Havalimanı'nda düzenleneceğine dikkat çeken Kıdık, "Atatürk Havalimanı uhdesinde yani DHMİ sorumluluğunda bulunan apronda bugün Ak Parti mitingi yapılacak. Aslında millet parkı dedikleri yer değil. Uçakların park ettiği alan" bilgisini paylaştı.

Kıdık, "Ak Parti bu alanda miting yapmak için DHMİ’ye ücret ödedi mi?" sorusunu yöneltti.

Paylaşımına DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin'i de etiketleyen Kıdık, "Ödemediyse suç işliyor, kanun dışı hareket ediyor. Hatta kullanılan ve kullanılacak elektrik paralarını bile DHMİ ödeyecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak:halktv.com.tr