AKP'li vekil önce afet bölgesindeki eksiklikleri anlattı, sonra paylaşımını sildi

AKP'li vekil önce afet bölgesindeki eksiklikleri anlattı, sonra paylaşımını sildi
AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçı, afet bölgesinde yaşanan eksiklikleri depremzedelere tek tek anlatıp, “Dolayısıyla istenildiği gibi size ulaşılamadı” ifadelerini dile getirdiği videoyu kısa süre sonra sosyal medya hesabından kaldırdı.

AKP’li Hülya Nergis Atçı, deprem felaketinin merkez üssü Kahramanmaraş’a gitti. Bir okulun içerisinde olduğu anlaşılan mekanda konuşma yapan Atçı, çevresinde bulunan depremzedelere felaketteki eksiklikleri tek tek anlatı.

Atçı, videodaki konuşmasında şu sözleri dile getirdi:

“İnanın bütün Türkiye’nin kalbi burada. Üst üste çok büyük deprem oldu. 10 ili etkiledi. Size yakın illerde zayiat var. Her yerde ciddi anlamda yıkım var, zayiat var. Yollarda çok ciddi problem var. İklimde müsaade etmediği için yollarda kah kazayla kah kuyrukla kapanmış ciddi anlamda kuyruk var. Ben sabah 7’de çıktım ancak bu saatte ulaşabildim. Türkiye’nin her yerinde gelen AFAD, yardım tırları kuyrukta. Maraş ile Göksun arasında 2 saat bekledim. Akaryakıt için ciddi yığılma var. Akaryakıt kuyrukları var. Dolayısıyla istenildiği gibi size ulaşılamadı.”

Paylaşımını kaldırdı

Atçı, kısa bir süre sonra paylaşımını hesabından kaldırdı. Atçı’nın resmi Twitter hesabından sildiği paylaşımının ekran görüntüsü şöyle:

183645738-yeni-proje-4.webp

Kaldırılan paylaşımdan 5 dakika sonra ise Atçı bu sefer 19 saniyelik sessiz bir video paylaşarak, "Depremzedelerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak üzere bütün Türkiye seferber olmuş durumda. Türkiye’nin her yerinden yardımlar ve görevliler depremzedelere yardım için bölgeye akın ediyor. #Devletmilletelele" notunu düştü.

lgsslsldsgs.png