AKP'li başkandan CHP'li Hürriyet'e: Burası benim belediyem, belediyeme almam

AKP'li başkandan CHP'li Hürriyet'e: Burası benim belediyem, belediyeme almam
CHP'nin İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi’ni ziyaret ederek kadınlara 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil hediye etti. Gergin geçen belediye ziyareti çıkışında Hürriyet, basına açıklamalarda bulundu.

İzmit Belediye Başkan Adayı Hürriyet, bugün İzmit Belediyesi’ni ziyaret ederek kadınlara 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil hediye etti. Gergin geçen belediye ziyareti çıkışında basına açıklamalarda bulunan Hürriyet, şu ifadeleri kullandı:

"KAVGA KUTUPLAŞMA OLMADAN ÇALIŞMAYA GAYRET EDİYORUZ"

"Bugün kadınlar günü. Güzel bir gün aslında, kadınlarımızın farkındalığı, emekçi kadınlarımızın daha iyi koşullarda çalışmaları adına hepimize düşen görevler var. Bir kadın olarak, bir anne olarak bu kentte yaşayan bir birey olarak bu kentte yaşayan kadınlarımızın gününü kutlamak istedik. Kamusal bir alan olması nedeniyle ve orada çalışan kadınlarımızın bugün itibariyle çalışıyor olması nedeniyle belediyede çalışan kadınlarımızı ziyaret etmek istedik. Bizim her zaman söylediğimiz bir şey var: seçim çalışmalarını germeden, hiçbir sorun olmadan, hiçbir kimseye sataşmadan, kavga kutuplaşma olmadan çalışmaya gayret ediyoruz.

"BURASI BENİM BELEDİYEM"

Nezaketen Sayın Başkan Nevzat Doğan’ı aradık geleceğimizi bildirdik. Ancak sayın başkan ‘Burası benim belediyem, benim belediyeme alamam’ gibi bir skandal, kabul edilemez ifade kullandı. Burası kamusal bir alan hepimizin, herkesin girmeye hakkı var. Benim buraya girmem için vekil ya da başkan olmama gerek yok. Her bir birey, rahatlıkla bu binalara girebilir. Kimsenin babasının malı değildir bu binalar.,

"BÜTÜN KADINLAR HIZLICA ÇIKARILMIŞ"

Biz, dedik ki talimat gereği engellememize rağmen yine de kadınlar gününü kutlamak adına girdik; ama ne hikmetse bütün kadınlar belediyeden hızlıca çıkartılmış; izin verilmiş, yemeğe gönderilmiş. Biz de erkeklerin eşlerine, bacılarına göndermeleri için çiçek bıraktık. Kadınlar gününde erkek çalışanlara hediyelerimizi takdim etmiş olduk. Bu vesileyle gerçekten bütün kadınlarımızı hiç ayır etmeksizin, insanca, düzgünce, bu kentte kardeşçe yaşamak adına kadınlar gününü kutladık. Hangi siyasi parti olursa olsun, herkesin başkanı olmak için yola çıktık. Benim bu kente sözüm var; asla siyaseten ayrıştırmadan, hakkaniyetle, dürüstçe, eşit ve adil bir şekilde yönetme sözü veriyorum. Biz bu kenti gülümsetmek istiyoruz."

Etiketler :