AKP üyesi esnaf isyan etti: Artık benden oy alamazlar

AKP üyesi esnaf isyan etti: Artık benden oy alamazlar
CHP Beyoğlu Başkan Adayı Alper Taş, Beyoğlu’nda muhtarlar ile bir araya geldi. Ziyaretler sırasında Taş ile konuşan AKP üyesi esnaf, "Artık benden oy alamazlar" dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını hızlandıran CHP Beyoğlu Başkan Adayı Alper Taş, Beyoğlu’nun mevcut muhtarlarıyla bir araya geldi. Beyoğlu’nun sorunları ve çözüm önerilerine dair muhtarlara bilgi veren Alper Taş, muhtarların Beyoğlu’nun 45 mahallesinde kuracakları mahalle meclislerinin en kilit unsurlarından olacaklarını ifade etti

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, Beyoğlu’nun sorunları ve çözüm önerilerine dair muhtarlara bilgi veren Alper Taş, muhtarların Beyoğlu’nun 45 mahallesinde kuracakları mahalle meclislerinin en kilit unsurlarından olacaklarını ifade etti

Belediyenin destek konusunda muhtarlar arasında ayrımcılığa gittiği dile getirilirken, Alper Taş, “Hangi görüşe, etnik kökene ve inanca sahip olursa olsun tüm muhtarlara eşit davranacağız ve muhtarlarımıza her türlü desteği sunacağız” dedi.

AKP ÜYESİ ESNAF: BU SEFER OYUMU ALAMAZLAR

Muhtarlarla yapılan kahvaltının ardından Fetihtepe Mahallesi’ne esnaf ziyareti gerçekleştiren Alper Taş’a bölgedeki vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Bir bölge esnafı 12 yıldır AKP üyesi olduğunu ifade ederek, “Dükkânımın kirasından daha fazla vergi talep ediyorlar. Yüksek vergilerden bıktık. Her seçimde AKP adaylarına oy verdim fakat bu kez AKP’ye benden oy çıkmaz” dedi.

Bölgedeki vatandaşlar kentsel dönüşümün yerinde olması ve belediye tarafından desteklenmesini isterken, Alper Taş ise kentsel dönüşüm planlarını vatandaşlarla birlikte oluşturacaklarını ve halkın izni olmayan hiçbir projeye onay vermeyeceklerini yineledi.

Etiketler :