AKP Kampanyası: Başkanı Takip Edene Bisiklet Hediye!

AKP Kampanyası: Başkanı Takip Edene Bisiklet Hediye!
AKP Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, sosyal medyada herkesi şaşırtacak bir kampanya başlattı. Seçim öncesi takipçi edinmeye çalışan Gültak, Instagram ve Twitter üzerinden kampanya başlatarak kendisini takip edenlere bisiklet hediye edeceğini söyledi.

AKP Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, “Bu kadarı da olmaz” dedirten bir kampanya başlattı. Twitter ve Instagram üzerinden yapılan kampanya eğpey tepki topladı. Kimi kullanıcılar da anlam veremedi.

TAKİP EDENE BİSİKLET HEDİYE

Gültak, kendisini sosyal medyadan takip eden gençleri bisiklet çekilişine dahil edeceğini bildirdi.

YETMEDİ İKİ ARKADAŞ DAHA GELECEK

Bununla da yetinmeyen Gültak, çekilişe katılım için başvurucuların, “Takip için iki arkadaş getirme” şartını yerine getirmesini istedi.


SEÇİM TELAŞI

Sosyal medya hesabına takipçi kazanmaya çalışan Başkan Gültak, eleştirilerin odağı oldu.

AKP'li başkanın yaptığı kampanya akıllara Ümit Özdağ'ı getirdi. Geçtiğimiz aylarda Zafer Partisi Genel Başkanı da bir güzellik merkezi ile birlikte kampanya hazırlayıp Zafer Partisi'ne kaydolanlara indirim uygulanacağını söylemişti.

Gaziosmanpaşa'da açılan güzellik salonunda, partisine üye olanların ücretsiz bir şekilde cilt bakımı yaptırabileceğini belirten Özdağ, kampanyada kadınlara sürpriz indirimler yapılacağını da kaydetmişti.

screenshot-84-3vgm.webp