AKP Genel Merkezi'nde Sessizlik Hakim... Erdoğan'ın Oyunu Arttırdığı İl Sayısı "0"

Türkiye bugün sandık başına gitti. Halk TV Programcıları İsmail Küçükkaya ve Emin Çapa ilk verileri Halk TV ekranlarında Halk TV programcılarıyla birlikte değerlendiriyor. İlk verilere göre Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu seöimi önde götürüyor. Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan'ın ise bir önceki seçime göre oyunu arttırdığı il sayısı "0".

Halk TV Programcısı Emin Çapa açılan sandık sonuçlarına göre, Erdoğan’ın bir önceki seçime göre oyunu arttırdığı il sayısının "0" olduğunu açıkladı.

Çapa, "Erdoğan oyunu arttırmamış. Hiçbir ilde Recep Tayyip Erdoğan bir önceki seçime göre oyunu artırmamış" diye konuştu.

Büyükşehirlerde oyu düştü
Çapa'nın yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oyunun düştüğü iller: İstanbul, Ankara, Bursa, Konya ve İzmir. Şu an İstanbul'da çok az oy sayıldı. O yüzden fark çok yüksek olduğunu görüyoruz."

grafik-1.png

Halk TV Programcısı Barış Terkoğlu ise AKP Genel Merkezi'nden gelen ilk kulisleri aktardı. Terkoğlu AKP'lilerin kendisine, “Seçimlerin ikinci tura kalmasını bekliyoruz” dediğini aktardı.

Etiketler :