Ahu Tuğba hayatını kaybetti

Ahu Tuğba hayatını kaybetti
Uzun süredir hastalıklarla uğraşan Ahu Tuğba, Miami'deki evinde ölü bulundu.

Astım hastalığı nedeniyle zor günler geçiren sinema oyuncusu Ahu Tuğba, ABD'nin Miami şehrindeki evinde 69 yaşında hayatını kaybetti. Bir süre önce trafik kazası geçiren ve ardından ameliyat olan Ahu Tuğba, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.

Ahu Tuğba'dan Sevenlerini Üzecek Açıklama!: 'İlaçlar ağır geliyor, yemek yiyemiyorum'

AHU TUĞBA KİMDİR?

Ahu Tuğba, gerçek adıyla Tuğba Çetin, 1955 doğumlu bir Türk sinema oyuncusudur. Varlıklı bir ailenin tek çocuğu olarak Yeşilköy'de dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatını İstanbul Amerikan Kız Lisesi ve Robert Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Kanada'da Concordia Üniversitesi'nin İngiliz Dili bölümünde eğitimine başlamış, ancak bir yönetmenin film teklifini kabul ederek eğitimini yarım bırakıp sinema kariyerine adım atmıştır.

Ahu Tuğba, hayatı boyunca 10 kez evlilik yapmış ve 1991 doğumlu Anjelik adında bir kızı olmuştur. Son yıllarını, kızıyla birlikte ABD'nin Florida eyaletindeki Miami şehrinde geçirdiği bilinmektedir.

Resim

HAKAN SOLAKER DUYURDU

Ahu Tuğba 1 Eylül 2024'te, ileri seviye astım hastalığı nedeniyle Miami'deki evinde yaşamını yitirdi. Ölüm haberini, ünlü magazinci Hakan Solaker duyurdu ve Ahu Tuğba'nın evde öldüğünü, kızının durumu polise bildirdiğini açıkladı.

Kaynak:Haber Merkezi