Afrika'dan Gelen Misafirlerimiz Türkiye Sınırına Yaklaştı. Türkiye'nin Tüm Kentlerini Saracak. Yarın ve Öbür Güne Dikkat

Afrika'dan Gelen Misafirlerimiz Türkiye Sınırına Yaklaştı. Türkiye'nin Tüm Kentlerini Saracak. Yarın ve Öbür Güne Dikkat
Afrika'dan Gelen Toz Bulutları Türkiye'yi Saracak! Çarşamba ve Perşembe Günlerine Dikkat! Hava Forum'dan yapılan uyarıya göre, Afrika'dan gelen toz bulutları çarşamba ve perşembe günleri Türkiye'yi etkisi altına alacak. Toz bulutlarının, özellikle Libya üzerinden yurda giriş yapması bekleniyor.

Hava Forum'dan yapılan uyarıya göre, Afrika'dan gelen toz bulutları çarşamba ve perşembe günleri Türkiye'yi etkisi altına alacak. Toz bulutlarının Libya üzerinden yurda giriş yapması bekleniyor.

Araç Sahipleri Dikkat!

Toz bulutlarının araç camlarını kaplayabileceği ve görüş mesafesini düşürebileceği uyarısında bulunuldu. Bu nedenle sürücülerin dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması gerekiyor.

Sağlık Riskleri!

Toz bulutları solunum yolu hastalıklarına yol açabileceğinden, alerjik bünyeye sahip kişilerin ve solunum problemi yaşayanların maske kullanması tavsiye ediliyor.

Çamur Yağışı Olabilir!

Toz bulutlarının yağışla birlikte yere düşmesi sonucu çamur yağışı meydana gelebilir.

Hava Forum'dan Uyarı:

Hava Forum, vatandaşları toz bulutlarına karşı dikkatli olmaya ve gerekli önlemleri almaya çağırdı.

Öneriler:

Mümkünse toz bulutlarının yoğun olduğu saatlerde dışarı çıkmaktan kaçının.

Dışarı çıkarken maske takın.

Gözlerinizi tozdan korumak için gözlük kullanın.

Aracınızı tozdan korumak için garajda park edin veya branda ile örtün.

Solunum problemi yaşıyorsanız, doktorunuza danışın.

Etiketler :