Adıyaman'da 65 yaşındaki Nuriye Parmaksız'dan 11 gündür haber alınamıyor

Adıyaman'da 65 yaşındaki Nuriye Parmaksız'dan 11 gündür haber alınamıyor
Adıyaman’da 65 yaşındaki Nuriye Parmaksız 11 gündür kayıp olarak aranıyor. Jandarma ve AFAD ekiplerinin, Parmaksız’ı arama çalışmalarının devam ettiği bildiirldi.

Adıyaman'da 11 gündür kayıp olan Nuriye Parmaksız'ı arama çalışmaları devam ediyor. Gölbaşı ilçesinde kaybolan Parmaksız’dan 11 gündür haber alınamazken 65 yaşındaki kadının bulunması için AFAD, jandarma ve vatandaşlar tarafından arama çalışması yürütülüyor.

arama2.jpg

ÇALIŞMALAR GÖKSU IRMAĞI BÖLGESİNDE YOĞUNLAŞTI

En son olarak Gölbaşı ilçesinde bulunan Ozan köyünde yolda yürürken güvenlik kameraları tarafından kaydedilen Parmaksız'ı arama çalışmalarının Göksu Irmağı bölgesinde yoğunlaştırıldığı bildirildi.

Nuriye Parmaksız, 4 Ocak günü, ilçeye bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan eşinden ayrılmış ve bir daha geri dönmemişti. Polis ve AFAD ekipleri tarafından arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı.

buuu.jpg

arama.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)