Adana Büyükşehir Belediye Başkanı yangın bölgelerini ziyaret etti

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı yangın bölgelerini ziyaret etti
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da Kozan ve Aladağ ilçelerine yangından etkilenen bölgelere giderek vatandaşları ziyaret etti. Karalar, "İnsan üstü gayretle mücadele eden tüm ekibime, görevli, gönüllü herkese minnettarım" dedi.

Adana’nın Kozan ilçesinde 28 Temmuz'da akşam saatlerinde başlayan ve yedi köyü tehdit eden orman yangınlarının kontrol altına alındığı bildirildi. Aladağ ve Karaisalı ilçe sınırları içerisinde kalan Tümenli mevkiindeki yangının yer yer devam ettiği belirtiliyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da Kozan ve Aladağ ilçelerine yangından etkilenen bölgelere giderek vatandaşları ziyaret etti.

90c1968c-7f1c-4da2-8507-28ab4aa776b2-w.jpg

Başkan Karalar, "Kozan ve Aladağ'da yangından etkilenen vatandaşlarımızla birlikteyiz. Görevimiz, kimsenin işine mani olmadan üstümüze düşeni yapmak. Eminim ki hep birlikte çalışıp bunu da aşacağız. İnsan üstü gayretle mücadele eden tüm ekibime, görevli, gönüllü herkese minnettarım. Mağdur olan hemşehrilerimizin üzerinden şefkat elimizi eksik etmeyeceğiz” dedi.

ae81d378-ee73-4183-80eb-bae9193ef972-w.jpg