99 yaşındaki Kore gazisi CHP'ye üye oldu

99 yaşındaki Kore gazisi CHP'ye üye oldu
Ordu’da 99 yaşındaki Kore gazisi Ali Çalışkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu CHP'nin cumhurbaşkanı adayı ön seçiminde oy kullandı, ardından partiye üye oldu.

99 yaşındaki Kore gazisi Ali Çalışkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu CHP'nin cumhurbaşkanı adayı ön seçiminde oy kullandıktan sonra partiye üye oldu.

Ordu'da yaşayan Çalışkan, Altınordu ilçesinde kurulan sandığa giderek, Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için oy kullandı.

52f5024a-d31f-4bb2-8f2c-bba099f328ff-w.jpg

Oy kullandıktan sonra CHP’ye üye olan Çalışkan, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe ve CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ile sohbet etti.

9ae5caf3-15bc-4034-879c-5098cc08dc85-w.jpg

Çalışkan, “Allah doğruya yardım etsin. Bu ülkenin birbirine düşmesinden ben razı değilim. Bütün polisler bizim torunumuzdur, çocuğumuzdur. Onlar bizdendir. Halk ile polisi çatıştırmak, birbirine düşürmek çok yanlıştır. Bu ülke için bu çok kötü olur” diye konuştu.

99 yaşındaki Kore gazisi CHP'ye üye oldu

Kaynak:ANKA Haber Ajansı