222 farklı suçtan aranan 678 firari yakalandı
Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlükleri, kent genelinde kamu düzenini korumak ve vatandaşların huzurunu sağlamak amacıyla son 10 günde kapsamlı asayiş uygulamaları gerçekleştirdi. Suç ve suçlulara yönelik yapılan denetimlerde, haklarında arama kaydı bulunan çok sayıda kişi yakalandı.
Melih Gökçek'e takipsizlik verdiği iddia ediliyordu: FETÖ firarisi Şadan Sakınan tutuklandı
OPERASYONLARDA 678 FİRARİ YAKALANDI
Gerçekleştirilen çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 168 firari hükümlü olmak üzere, çeşitli suçlardan aranan toplam 678 kişi gözaltına alındı. Firarilerin 222 farklı suç türünden arandığı belirtildi.
35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nın firari sanığı 250 gün sonra yakalandı
SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
Adreslerde yapılan aramalarda 29 tabanca, 340 fişek, 14 av tüfeği ve 11 bıçak ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edildi.
(DHA)