19 yaşındaki tıp öğrencisi kalp krizinden öldü

19 yaşındaki tıp öğrencisi kalp krizinden öldü
Ankara'da üniversite öğrencisi ve ragbi sporuyla ilgilenen Emre Vural (19), geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Ankara'da 19 yaşındaki tıp öğrencisi Emre Vuralgeçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hacettepe Tıp Fakültesi öğrencisi ve Hacettepe Red Deers ile Beştepe Spor Kulübü’nde Amerikan futbolu oynayan Emre Vural, dün evinde rahatsızlanınca yakınları hastaneye kaldırdı.

tip-ogrencisi-emre-kalp-krizinden-oldu-770286-227517.jpg

Vural, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorlar tarafından yapılan açıklamaya göre, Vural'ın, kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Vural, bugün Ahmet Efendi Camisi’nde öğle vakti cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

tip-ogrencisi-emre-kalp-krizinden-oldu-770287-227517.jpg

TAZİYE MESAJI YAYIMLANDI

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, "Hacettepe Red Deers ve Beştepe SK sporcusu, kıymetli kardeşimiz Emre Vural’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Saha içindeki azmi, centilmenliği ve örnek duruşuyla gönüllerde yer edinen Emre Vural’a Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere, sevenlerine, takım arkadaşlarına ve Türk spor camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet, ruhu şad olsun" ifadelerini kullandı.

tip-ogrencisi-emre-kalp-krizinden-oldu-770284-227517.jpg

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)