17 Yaşındaki Suriyeli Genci Öldüren 3 Kişi Tutuklandı!

17 Yaşındaki Suriyeli Genci Öldüren 3 Kişi Tutuklandı!
Kayseri'deki göçmen karşıtı saldırıların ardından Antalya'da Suriyeli bir mülteci işçinin bıçaklanarak katledilen 3 kişi tutuklandı. Ölümüne ilişkin haberlere ise yayın yasağı getirildi.

Kayseri'de başlayan göçmen karşıtı saldırıların ardından nefret saldırıları ülkenin bir çok kentine yayılmaya başlamıştı.

Dün öğlen saatlerinde Antalya'nın Serik ilçesinde caddede yürüyen 17 yaşındaki Ahmet Handan El Naif isimli Suriyeli mülteci işçi bıçaklanarak katledildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Ahmet'i öldüren motosikletli R.Ö. (17), Y.Y. (15) ve İ.A. (17) isimli 3 kişi gözaltına alındıktan sonra sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Naif'in cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan ailesi tarafından akşam saatlerinde alınarak Suriye'ye götürüldü

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Önü iki motosikletten inen üç kişi tarafından kesilen Ahmet'in darp edilip bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin haberlere yayın yasağı getirildi.

Konuyla ilgili Serik Sulh Ceza Hakimliği tarafından açıklama yapıldı:

"Serik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dosyası kapsamında, olayın toplum nezdinde infial yaratacak bir olay olması ve herhangi bir müessif olayın yaşanmaması amacıyla soruşturma tamamlanıncaya kadar görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren her türlü haber, röportaj, eleştiri ve benzeri yayın yapılmasının yasaklanmasına kararın verildiği bildirilmiştir."