12 milyon TL'lik araç iddiasını yalanlayan ve '6 milyon TL' diyen Sinan Oğan, daha önce de otomobili için 'kiralık' demiş

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Deniz Zeyrek, Sinan Oğan’ın '12 milyonluk bir Alman arabasına' bindiğini iddia etmiş, Oğan da aracının fiyatının 6 milyon TL olduğunu açıklamıştı. Ortaya çıkan bir görüntüde Sinan Oğan seçim dönemi bindiği otomobili için 'kiralık' diyor.

Sinan Oğan, seçim sürecinde Tiktok videosunda bindiği Alman marka aracın ‘kiralık’ olduğunu söylemiş

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, Tiktok hesabında kullandığı aracın kiralık olduğunu söylemiş.

Gazete Pencere'de yer alan habere göre Tiktok videosunda Audi marka aracın arka koltuğunda otururken bir gençle sohbet eden Sinan Oğan, “Aracınız çok güzelmiş” diyen gence “Benim değil kiralık” yanıtını veriyor.

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Deniz Zeyrek, “Sinan Oğan’ın 12 milyonluk bir Alman arabasına bindiğini” iddia etmişti. Oğan da aracının fiyatının 6 milyon lira olduğunu açıklmaış ve “Bırakın 12 milyonu, 10 milyona, hatta 9 milyona ve hatta 8 milyona satmaya hazırım” yanıtını vermişti.

Etiketler :