100 Milyon TL'lik Vurgun İddiası! Ünlü Fenomen Kıvanç Talu'dan Haber Alınamıyor

100 Milyon TL'lik Vurgun İddiası! Ünlü Fenomen Kıvanç Talu'dan Haber Alınamıyor
Instagram'da 'Var Böyle Tipler' kullanıcı adıyla bilinen ünlü fenomen Kıvanç Talu'nun yakın çevrelerini dolandırıp eşiyle yurt dışına kaçtığı iddia edildi. İddia gündeme bomba gibi düşerken eşi Beril Talu ile kaçtığı iddia edilen Kıvanç Talu'nun sosyal medya hesabına ulaşılamıyor.

'Var Böyle Tipler' sosyal medya hesabında çeşitli tiplemelere yer veren fenomen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu ile ilgili çok ciddi iddialar ortaya atıldı. Mizahi paylaşımlarıyla sosyal medyada yaklaşık 1 milyon takipçi elde eden Kıvanç Talu ve eşinin dolandırıcılık yaptığı ileri sürüldü.

var-boyle-tipler.webp

100 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE DOLANDIRDIĞI İDDİA EDİLDİ

Çiftin reklam işlerini bahane ederek kurdukları bir sistemle ortaokul arkadaşlarından evlerinde çalışan yardımcıya kadar onlarca insandan para topladıktan sonra bir veda partisi düzenleyerek Portekiz’e kaçtıkları, topladıkları meblağın 100 milyon liranın üzerinde olduğu da iddialar arasında.

b38f488755187e6d873f91269c28e10b.jpg

Yine çiftin evlerindeki yardımcılarının arabasını ve dolarlarını sattırdığı ve ortada bıraktığı iddia ediliyor. Şoförlerini 1 milyon TL dolandırdıkları, bir veda partisi düzenleyerek ardından Portekiz'e kaçtıkları da söylentiler arasında.

650x344-hakikaten-var-boyle-tipler-1481310158243.jpeg

maxresdefault.jpg

Etiketler :