'1 Alana 1 Bedava' Kampanyası Rafları Boşalttırdı

'1 Alana 1 Bedava' Kampanyası Rafları Boşalttırdı
Bisküvi ve gofretlerde '1 alana 1 bedava' kampanyası düzenleyen bir süper marketin raflarının tamamen boşalması, görenleri şaşırttı. Ancak, bazı iddialara göre, bu ürünlerin tüketiciler tarafından değil, toptancılar tarafından raflardan hızla alındığı öne sürüldü.

Market, 19 Mart 2024'ten itibaren bisküvi, kek ve gofretlerde 1 alana 1 bedava kampanyasıyla müşterilerini cezbetmeye başladı. Ancak Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yeni indirimler de devreye girdi.

biskuvi-ve-gofret-icin-market-raflari-bosaltildi-16966748-4446-m.jpg

MÜŞTERİLERİN AKINI RAFLARI BOŞALTTI

İndirim kampanyası duyurulduğu andan itibaren müşteriler adeta markete akın etti ve raflardaki ürünleri bir anda tüketti. Sosyal medya üzerinden yayılan görüntüler, bomboş market raflarını gösterirken, bu durum hakkında çeşitli yorumlar yapıldı. Bazıları, ürünlerin tüketiciler tarafından değil, toptancılar tarafından satın alındığını iddia etti.

biskuvi-ve-gofret-icin-market-raflari-bosaltildi-16966748-1748-amp.jpg

MARKETİN SATIŞ TEKNİĞİ Mİ?

Pandemi döneminde benzer bir tablo yaşanmıştı ve şimdi yeniden karşı karşıyayız. Bazı yorumcular, marketin kampanya adı altında fiyatları önce yükselterek bu taktiği uyguladığını iddia etti. Bunun üzerine market yetkilileri sessiz kalmazken, bazı bakkal ve büfe sahiplerinin de rafları doldurmak için markete akın ettiği görüldü.