Yatırımcıyı Sevinçten Uçuracak Haber! Uzman Ekonomist Müjdeyi Verdi: Yüzde 250'ye Çıkacak

Yatırımcıyı Sevinçten Uçuracak Haber! Uzman Ekonomist Müjdeyi Verdi: Yüzde 250'ye Çıkacak
Milyonlarca yatırımcı, dolar, altın ve kripto para gibi yükseliş gösteren varlıklara odaklanarak birikimlerini değerlendiriyor. Bitcoin'in dikkat çekici yükselişi, yatırımcıları kendisine çekmiş görünüyor. Yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulunan Ekonomist Tuna Kaya, o tarihe işaret ederek yatırımcılara yüzde 250 kazancı açıkladı. İşte detaylar...

Uzman isimlerin yatırımcılara kritik tavsiyeleri merak konusu haline geldi. Ekonomist Tuna Kaya, Bitcoin'in halving döneminde olduğunu belirterek, yüzde 250 kazanç olacağını söyleyerek yatırımcıya müjde tarihi verdi. İşte detaylar...

Bitcoin, dijital para birimleri piyasasının en önemli oyuncularından biri olarak, hem yatırımcılar hem de piyasa analistleri için büyük bir merak konusu haline geldi. Milyonlarca yatırımcı, Bitcoin'in düşüp düşmeyeceği ya da yükseleceği konusunda merak içinde.

SPOT BTC ETF SONRASI REKORA KOŞTU

Bitcoin, son bir yılda yüzde 127'lik bir artışla dikkat çekiyor. Özellikle Ocak ayında Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) 11 'Spot BTC ETF'ye onay vermesinin ardından 3 ay içinde rekor seviyelere ulaştı.

640x360.jpg

TARİHİ ZİRVEDEN SONRA DİBİ GÖRMÜŞTÜ

Bitcoin, 74 bin doları aşarak tarihi bir zirve yaşadı. Ancak bu yükselişin ardından bir düşüş yaşandı.

bitcoin.webp

İRAN İSRAİL GERİLİMİNİN BİTCOİNE ETKİSİ

Son dönemde İran-İsrail geriliminin etkisiyle bitcoin piyasasında bir düşüş yaşandı. 60 bin dolar seviyelerine kadar gerileyen bitcoin, şu anda 62 bin dolar bandında seyrediyor. Uzmanlar, bitcoinin halving döneminde olduğunu ve bu nedenle rekor kıracağını belirtiyorlar.

bitcoin-44059b53d3-001.jpg

HALVİNG ETKİSİ

Halving, özellikle Bitcoin'in blok ödülünün yarı yarıya azaltıldığı bir olaydır. Bu, bitcoinin toplam arzının sınırlı olması nedeniyle madencilerin blok ödüllerinin azalması anlamına gelir. Bu durum genellikle fiyatın artmasına neden olmuştur.

bitcoin-volatility-sixteen-nine.webp

''YÜZDE 250 YÜKSELİŞ BEKLİYORUM''

Ekonomist Tuna Kaya, ise bitcoin yatırımcılarına halving sezonunu açıkladı. Kaya, Eylül ayı itibariyle altcoinlerde hareketlilik olacağının altını çizerken, “2025 yılı ortalarına kadar bitcoin'de yüzde 250'lik bir yükseliş bekliyorum.

Bitcoin 245 bin dolar ve 250 bin dolar bandına taşıyor. Bitcoin bu seviyelere gelirse altcoinlerde 50x yükselişler bizi bekliyor olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak:AA