Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom para iadesi yapacak! Tek şartı var

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom para iadesi yapacak! Tek şartı var
Son dakika duyurusu cep telefonu hattı olanlar için geldi! Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone kullanıcılarına para iadesi yapılacağı bildirildi. Başvuru yapanlar 15 gün içinde iadelerini alabilecekler!

Türkiye, dünya genelinde cep telefonu kullanıcı sayısı bakımından önde gelen ülkelerden biri ve bu durum milyonlarca hat sahibini etkiliyor. Son yapılan açıklamada, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcılarına para iadesi yapılacağı duyuruldu. Başvurularınızı 15 gün içinde yaparak iadelerinizi alabilirsiniz.

Picture background

Son dönemlerde telefon faturalarındaki artış, birçok kullanıcının hat taşıma yoluna gitmesine neden oldu. Bu değişiklikle birlikte, yeni müşteri olanlar ve hat taşıyanlar daha uygun fiyatlarla konuşma, mesajlaşma ve internet hizmetlerinden yararlanma fırsatı buldular. Taahhüt süreleri sona eren kullanıcılar, diğer operatörlere geçiş yaptı ve bu süreçte para iadesi fırsatı sunuluyor.

TURKCELL'DEN PARA İADESİ DETAYLARI:

Turkcell, kullanıcıların iptal edilen hatlarındaki kalan bakiyeleri için 2 yıl içinde başvuruda bulunabileceklerini açıkladı. Başvurular, Alacak Sorgulama/TL İade Talep linki üzerinden yapılabilir ve talebin ardından 15 gün içinde geri ödeme gerçekleşir. Yıllık telsiz kullanım ücreti ödemeleri, bakiye üzerinden tahsil edilecektir.

VODAFONE VE TÜRK TELEKOM'DAN PARA İADESİ BİLGİLERİ:

Vodafone, faturasız abonelerin iptal tarihinden itibaren 24 ay içinde kalan bakiyelerini talep edebileceklerini duyurdu. İade talebi yapılırsa, geri ödeme 15 gün içinde yapılacak. İade talebinde bulunmayan bakiyeler, Vodafone'a geri taşınırsa otomatik olarak hesabınıza yüklenecek. Kalan TL bakiyenizi sorgulamak için Borç Alacak Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Picture background
Benzer şekilde, PTT Cell ve Türk Telekom hat sahipleri de, hatlarını başka bir operatöre taşıdıklarında kalan tutar için başvuruda bulunarak iadelerini alabilirler. Hattında ne kadar bakiye olduğunu bilmeyen kullanıcılar, sorgulama yaparak bu bilgiyi öğrenebilir. Örneğin, 283 TL yüklemesi olan bir kişi, bu tutarı kesintisiz olarak geri alabilecek, ancak başvuru yapmaları gerekecek.

Etiketler :