THY 65 yaş üstüne büyük indirimini açıkladı! 16 Nisan'a kadar devam edecek

THY 65 yaş üstüne büyük indirimini açıkladı! 16 Nisan'a kadar devam edecek
THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre, 65 yaş üstü yolcular 16 Nisan'a kadar alacakları biletler ile 8-16 Nisan arasındaki yurt içi uçuşlarında yüzde 25 indirimli seyahat edebilecek.

Yolcular, THY'nin internet sitesi ve mobil uygulamasından 65 yaş üstü seçeneğini seçmelerinin ardından girecekleri vatandaşlık numaraları ile indirimden faydalanabilecek.

65 Yaş Üstü Yolculara THY'den Müjdeli Haber: Yurt İçi Uçuşlarda %25 İndirim!

Türk Hava Yolları (THY), 65 yaş üstü yolculara seyahatlerini kolaylaştırmak ve daha uygun fiyatlı hale getirmek için güzel bir haber verdi. 16 Nisan'a kadar alacakları biletler ile 8-16 Nisan arasındaki yurt içi uçuşlarda 65 yaş üstü yolcular %25 indirimli seyahat edebilecek.

Bu indirimden yararlanmak için 65 yaş üstü yolcuların yapması gerekenler oldukça basit. THY'nin internet sitesi veya mobil uygulamasını kullanarak biletlerini alırken, "65 yaş üstü" seçeneğini seçmeleri ve ardından vatandaşlık numaralarını girmeleri yeterli olacak. Sistem otomatik olarak indirimi uygulayacak ve yolcular biletlerini indirimli fiyata satın alabilecekler.

Bu kampanya, 65 yaş üstü yolcuların yurt içi seyahatlerini daha uygun fiyatlı hale getirerek, daha fazla seyahat etmelerine ve sevdikleriyle vakit geçirmelerine imkan sağlayacak. Aynı zamanda, ülkenin farklı bölgelerini keşfetmelerine ve yeni deneyimler yaşamasına da katkıda bulunacak.

Kampanya kapsamında 8 Nisan'dan 16 Nisan'a kadar tüm yurt içi uçuşlarda geçerli olacak. Economy ve Business Class kabin sınıflarında sunulan bu indirimden, F ücret sınıfı hariç tüm ücret sınıflarında yararlanmak mümkün olacak.