Spotify'a Yeni Zam Geliyor

Spotify'a Yeni Zam Geliyor
Spotify pahalı bir premium abonelik başlatmayı planlıyor.

Şubat ayında, müzik platformu Spotify, abonelik ücretlerinde bir artış ve yeni bir hizmet duyurarak dikkatleri üzerine çekti.

Spotify, müzik severlere daha üst düzey bir abonelik planı sunmaya hazırlanıyor. "Premium Plus" adını taşıyan bu yeni abonelik seçeneği, daha kaliteli bir ses deneyimi ve kullanıcıların çalma listelerini daha etkin bir şekilde düzenleyebilmelerine olanak tanıyacak. Bu yeni plan için kullanıcılardan aylık en az 5 dolar daha fazla ödeme alınacak.

Yeni özellikler arasında, Spotify'ın daha önce duyurduğu ancak bir süredir ertelediği yüksek kaliteli ses özelliği yer alıyor. Bu özellik, ses kalitesine önem veren kullanıcıları Amazon Music Unlimited, Apple Music ve Tidal gibi rakiplere karşı çekmeyi amaçlıyor. Bu platformlar, benzer fiyatlarla şu anda yüksek kaliteli ses sunuyorlar.

Yeni abonelikle birlikte, kullanıcılar özel oynatma listeleri oluşturma imkanına da sahip olacaklar, özellikle belirli etkinlikler veya zamanlar için. Bloomberg'in raporuna göre, Spotify, kullanıcı tercihlerini analiz ederek kişiselleştirilmiş çalma listeleri sunacak.