Milyonlarca emekliyi sevindirecek bir haber geldi. Milyonlarca emekliye çifte ikramiye müjdesi!

Milyonlarca emekliyi sevindirecek bir haber geldi.  Milyonlarca emekliye çifte ikramiye müjdesi!
SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerine yönelik maaşlara yüzde 49,25 zam yapıldı. Yapılan zam ile birlikte en düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye yükseldi. Bununla birlikte, 2024 yılında emeklilere 6 bin TL'lik bayram ikramiyesi verileceği açıklandı.

Ayrıca, 2024 yılında emeklilere 6 bin TL'lik bayram ikramiyesi verileceği açıklandı. Emekli maaşlarındaki artışlar, SSK ve Bağ-Kur emeklileri için yüzde 37,57'lik zamın yanı sıra yüzde 11,68'lik ek bir zamla Temmuz ayında yüzde 49,25 oranında artacak.

Ayrıca, emeklilere yönelik refah payı uygulaması da devam edecek. Mart ayında Meclis'e gelip yasalaşması beklenen ikramiye artışının ardından Ramazan Bayramı ikramiyesi 1-9 Nisan tarihleri arasında, Kurban Bayramı ikramiyesi ise 17-25 Temmuz tarihleri arasında ödenecek.

Öte yandan emeklilere yönelik ikramiye ödemeleri de belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli bayram ikramiyelerinin 3 bin TL’ye çıktığını açıklamıştı. Mart ayında Meclis'e gelip yasalaşması beklenen ikramiye artışının ardından hesaplara yatacak. Ramazan Bayramı ikramiyesi 1-9 Nisan tarihleri ​​arasında, Kurban Bayramı ikramiyesi ise 17-25 Temmuz tarihleri ​​arasında ödenecek.