Kurtlar Vadisi Irak'taki otel gerçek oldu. Suudi iş insanının otelini satın aldı ismini değiştirdi

İş insanı Serdar Özyurt, Suudi iş insanı Mahmut Al Sakaar'a ait olan Royal Stay Palace Oteli satın aldığını duyurdu. Satın almanın ardından otelin adı değişti. İlginç ayrıntı dikkat çekti.

İş insanı Serdar Özyurt, Suudi iş insanı Mahmut Al Sakaar'a ait olan Royal Stay Palace Oteli satın aldığını duyurdu. Satın alma işlemiyle ilgili konuşan Özyurt, "Yeni dönemde hem İstanbul turizminin hem de fuarcılık turizminin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla otelimizde büyük dönüşümler yapacağız" dedi.

Kurtlar Vadisi Irak'taki otel gerçek oldu. Suudi iş insanının otelini satın aldı ismini değiştirdi

İş insanı Serdar Özyurt, turizm alanında bir yatırıma imza attı. Özyurt, Suudi Arabistanlı ünlü iş insanı Mahmut Al Sakaar'ın Halaskargazi'deki otelini satın aldı. Satın alma işleminin hemen ardından otelin adını "Grand Harilton" olarak değiştirdi.

Suudi Arabistanlı ünlü iş insanı Mahmut Al Sakaar’a ait İstanbul’un prestijli otellerinden biri olan Royal Stay Palace oteli satın alan iş insanı Serdar Özyurt, bu hamlesiyle fuar turizmine de büyük bir katkı sunmayı hedefliyor.

Kurtlar Vadisi Irak'taki otel gerçek oldu. Suudi iş insanının otelini satın aldı ismini değiştirdi

Satın alma işleminin hemen ardından otelin adını Kurtlar Vadisi'nde suikast bölümünde geçen “Grand Harilton" olarak değiştirdi.

Daha önce Suudi Arabistanlı iş insanı Mahmut Al Sakaar'a ait olan Royal Stay Palace oteli satın alan iş insanı Serdar Özyurt, bu hamlesiyle fuar turizmine de büyük bir katkı sunacağını belirtti. Yerli sermayenin önemine dikkat çeken Özyurt, otelin modernizasyonu ve hizmet kalitesinin artırılması yönünde de kapsamlı projeler planladıklarını duyurdu.

'YENİ YATIRIMIMIZ ÜLKE TURİZMİNE GÜÇ KAZANDIRACAK'

Satışın ardından değerlendirmelerde bulunan Özyurt, "Yeni yatırımımız ülke turizmine güç kazandıracak. Türkiye'nin bu alandaki gücünü artırmak için yatırımlarımız sürecek. Satın alımımız yeni işbirliği fırsatlarına da kapı aralayacaktır" dedi.

Otelde Avrupa, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Amerika kıtasından gelen çok sayıda misafirin daha önce konakladığını ifade eden Özyurt, "Yeni dönemde hem İstanbul turizminin hem de fuarcılık turizminin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla otelimizde büyük dönüşümler yapacağız. Türkiye ekonomisinin büyümesine katkıda bulunmak ve ekonomiye olan güvenimizi göstermek için ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

KURTLAR VADİSİ IRAK

Serdar Akar'ın yönettiği ve Necati Şaşmaz , Billy Zane ve Ghassan Massoud'un oynadığı 2006 yapımı bir Türk aksiyon filmidir . Hikaye, Hood olayından sorumlu ABD askeri komutanını takip etmek için Irak'a giden bir Türk komando ekibini konu almaktadır.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi