Kredi Kartıyla Alışveriş Yapanlara Güzel Haber! O Paralar İade Edilecek

Kredi Kartıyla Alışveriş Yapanlara Güzel Haber! O Paralar İade Edilecek
Market alışverişlerini kartla yapanlar için müjdeli bir haber geldi. Artık para iadesi alma şansı var.

Enflasyon nedeniyle ürünlerin fiyatları hızla artarken, vatandaşların bütçesi de bu durumdan olumsuz etkileniyor. Market ürünlerine gelen zamlar, durumu daha da zorlaştırıyor.

Ancak, market fiyatları nedeniyle alışveriş yaparken tereddüt edenler için sevindirici bir gelişme yaşandı.

Vakıfbank, yeni bir kampanya başlatarak alışveriş yükünü hafifletmeyi hedefliyor. Banka, 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak Bankomat Kart Market Kampanyası ile müşterilerine cazip bir fırsat sunuyor.

Picture background

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, gıda marketleri, kasaplar, manavlar ve şarküterilerde Worldcard ile yaptıkları 1000 TL ve üzeri ilk alışverişten sonra, her 1000 TL ve üzeri alışverişte 50 TL değerinde Worldpuan kazanacaklar. Toplamda, 600 TL'ye kadar Worldpuan birikimi mümkün olacak, böylece müşteriler 600 TL'ye kadar geri ödeme alabilecekler.

Kampanyadan faydalanmak için, müşterilerin Vakıfbank Mobil uygulamasını kullanarak ya da belirtilen numaraya SMS göndererek başvuru yapmaları gerekiyor.

Ek kartlar ve sanal kartlar da kampanya kapsamında yer alacak; ancak aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan 1.000 TL ve üzeri alışverişlerden yalnızca biri kampanyaya dahil edilecek. Kazanılan Worldpuanlar, 6 Ağustos'ta harcama yapılan karta yüklenecek. Katılmak isteyenlerin belirtilen tarihlere dikkat etmeleri ve alışverişlerini World POS'larından yapmaları gerekecek.

Market alışverişini kart ile ödeyenler dikkat! Para iadesi için karar çıktı 8