İstanbul'da toplu taşımaya zam! Bu tarihten itibaren geçerli olacak

İstanbul'da toplu taşımaya zam! Bu tarihten itibaren geçerli olacak
Bugün Ankara'da toplu taşımaya yapılan yüzde 40 zammın ardından gözler İstanbul'a çevrildi. Yarın yapılacak olan UKOME toplantısında İstanbul'da toplu taşımaya gelecek olan zam oranı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ocak ayında yapılan yüzde 18'lik zammın ardından toplu taşıma ücretlerine bir zam daha yapmayı planlıyor.

Picture background

YÜZDE 13 ORANINDA ZAM

Yarın düzenlenecek UKOME toplantısında alınacak kararla birlikte metro, tramvay, vapur ve İETT otobüslerinin geçiş ücretlerine yüzde 13 oranında zam yapılması bekleniyor.

İBB'nin yarın düzenlenecek Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, İstanbul'da işletilen ulaşım hatlarına zam yapılacağı gündeme gelecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ocak ayında uygulanan yüzde 18'lik zam sonrasında toplu taşıma ücretlerini yeniden gözden geçirmeye hazırlanıyor.

Yarın Zeytinburnu'ndaki 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek UKOME toplantısında, toplu taşıma ücretlerinde yapılması planlanan düzenlemeler ele alınacak.

Gündeme getirilecek olan yüzde 13'lük zam teklifinin kabul edilmesi durumunda, İstanbulkart kullanım ücreti şu anda 17.70 olan miktar 20 liraya çıkacak.

UKOME Yarın Toplanacak: İstanbul'da Toplu Ulaşıma Yüzde 13 Zam Kapıda! - Resim : 1

Kaynak:Gerçek Gündem