Hatice Kolçak ‘aman dikkat’ diyerek yastık altı yatırımcıyı uyardı! İran-İsrail geriliminde altının durumuna dikkat çekti

Hatice Kolçak ‘aman dikkat’ diyerek yastık altı yatırımcıyı uyardı! İran-İsrail geriliminde altının durumuna dikkat çekti
Milyonlarca yatırımcı, ellerindeki parayı değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bu araçlardan biri de son zamanlarda rekor tazeleyen altın. İran-İsrail gerilimine rağmen altındaki dalgalanmaların olmaması dikkat çekici bir durum.

Ekonomi uzmanı Hatice Kolçak, yatırımcılara altın alırken dikkatli olmalarını ve bilinmedik yerlerden kesinlikle altın almamalarını tavsiye etti. Kolçak, "Bilinen ve büyük yerlerden altın alın" diyerek yatırımcıları uyardı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Onlardan biri ise rekor tazeleyen altın oldu. İran-İsrail geriliminde altında çok dalgalanmanın olmaması dikkat çekti.

KOLÇAK: BOL BOL ALTIN ALDI

Altın yatırımcıları da savaş sonrası artmaya devam ediyor. Hatta öyle ki uzman isim Hatice Kolçak, ‘en büyük güç’ olarak nitelendirdiği yatırım aracı altın oldu. Kolçak, “Uzun bir zaman bu Merkez Bankaları’nın altın stoklanmasından geliyor. Özellikle Asya tarafı bol bol fiziki altın aldı. Altına doğru bir gidiş bir alımın olması önemli" dedi.