Faturada Adı Soyadı Yazanlar Dikkat! 500 TL Para İadesi Yapılacak

Faturada Adı Soyadı Yazanlar Dikkat! 500 TL Para İadesi Yapılacak
Elektrik, su, internet ve doğalgaz faturalı ödeyenler dikkat! Faturada adı soyadı belirtilen herkes için 500 TL para iadesi için başvuru yapabilirsiniz.

Son zam artışlarının ardından fatura yükü ağırlaşan evlerine fatura gelenler için müjdeli haber geldi. Temmuz ayı banka kampanyaları arasında Halkbank tarafından duyurulan bir kampanya ile düzenli fatura ödeyenlere 500 TL para iadesi yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI VE TARİHİ BELLİ OLDU

Bireysel kredi kartı müşterileri için, 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara verilecektir. Kampanyaya katılmak için 31 Temmuz 2024'e kadar Paraf Mobil uygulamasından "HEMEN KATIL" butonuna tıklamanız veya 3404'e "FATURA" yazıp SMS göndermeniz gerekmektedir. Daha sonra bireysel kredi kartınızdan veya Halkbank'ta kayıtlı vadesiz hesabınızdan otomatik fatura talimatı vermeniz gerekmektedir.

Kampanya kapsamında her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanabilirsiniz. Kazanılan ParafParalar, 9 Ağustos 2024 tarihinde, kredi kartınıza tanımlanan açık ve kullanılabilir durumdaki karta yüklenecektir.

500 TL PARA İADESİ

Kampanyaya katılanlar düzenli ödedikleri faturalar için toplamda 500 TL'ye kadar para iadesi alabilirler. Kampanya için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2024 olarak belirlenmiş olup, her bir fatura talimatı için 50 TL para iadesi yapılacaktır.

paraf-kampanya.jpg