EYT'liler Bayram İkramiyesi Alacak Mı? EYT'lilere Kurban Ve Ramazan Bayramında Bayram İkramiyesi Verilecek Mi?

EYT'liler Bayram İkramiyesi Alacak Mı? EYT'lilere Kurban Ve Ramazan Bayramında Bayram İkramiyesi Verilecek Mi?
Ramazan Bayramı yaklaşırken, geleneksel olarak emeklilere verilen bayram ikramiyesi konusu gündeme geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinden faydalananlar da bu konuda bilgi arayışında. Şu an için tüm emeklilerin ikramiye alacağı belirtilse de, EYT durumu belirsiz. Detaylar için takipte kalın.

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) hakkında yapılan araştırmalar hız kazanıyor. Bu yıl EYT'lilerin bayram ikramiyesi alıp almayacakları merak konusu oldu. Geçen yıl emekli olanlar, Ramazan ve Kurban Bayramı'nda ikramiye almaya hak kazanacaklar.

ÖNEMLİ TARİH: 31 MART 2024

12-001.jpg

Bu yıl emekli olacak vatandaşların da durumu netleşti. Emeklilik dilekçelerini 31 Mart 2024 tarihine kadar veren EYT'liler ve diğer sigortalılar, Ramazan ve Kurban Bayramı'nda bayram ikramiyesi alabilecekler.

EMEKLİLİK DİLEKÇESİ ŞARTI

Ancak, önemli olan nokta dilekçenin belirlenen tarihe kadar verilmiş olması. Emeklilik işlemi resmi olarak onaylanmasa bile dilekçe veren vatandaşlar, bayram ikramiyesi alma hakkına sahiptirler.

TARİH SINIRLAMASI: 1 NİSAN - 31 MAYIS 2024

1-002.jpg

Emeklilik dilekçelerini 1 Nisan ile 31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında verenler, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alamayacaklar ancak Kurban Bayramı'nda hak kazanabilecekler.