Erdoğan'dan Akşener'e mermi yanıtı

Erdoğan'dan Akşener'e mermi yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki esnaf buluşmasında konuştu. Erdoğan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener için, "Çıkmış bir tane genel başkan, bayan, "mermiyle bunları birbirine karıştırıyor" diyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'daki esnaf buluşmasında konuştu. Erdoğan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener için, "Çıkmış bir tane genel başkan, bayan, "mermiyle bunları birbirine karıştırıyor" diyor. Sen siyaseti birbirine karıştırıyorsun da farkında değilsin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da esnaf buluşmasında yaptığı konuşmada, "Esnafla bu kadar iç içe bir devlet adamı var mıdır, bilmiyorum. Sizlerin faiz yükü altında ezilmenizi engelledik. Şu anda esnaflarımıza 200-500 bin TL arasında kredi kullanabilmektedir. Biz şu anda bu işi yola sokalım diye yaptık. Ahlakı elden bırakmayan esnaflarımıza sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz. Ahilik kültürüne muhtacımız. Ben o ahilere arıyorum. Bunun önemini son yaşadığımız meselede daha çok gördüm.  Milletimizin ekmeği ile oynayanlara dersini veriyoruz. Zincir marketler çağrılarımıza rağmen indirmediler. Şimdi onlar da fiyatları indirdiler. Büyük ihtimalle seçimden sonra sizinle yeni bir yol haritası çizeceğiz." dedi.

AKŞENER'E YANIT

Erdoğan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dünkü grup toplantısındaki eleştirilerine de yanıt verdi. Erdoğan şöyle konuştu:

Bizim karşımıza patates, domates, sarımsak ile çıkanlar... İnanın stoklarda bunları çürütmüşlerdir. Bunları hep yakaladık. Çıkmış bir tane genel başkan, bayan, "mermiyle bunları birbirine karıştırıyor" diyor. Sen siyaseti birbirine karıştırıyorsun da farkında değilsin. Önce bunları masaya iyi yatıralım.

İlgili Haberler
Etiketler :