Emekli Bayram İkramiyesi Kaç TL Oldu? Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?

Emekli Bayram İkramiyesi Kaç TL Oldu? Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?
Emekli bayram ikramiyesinde son gelişmeler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Günlerdir emekli ikramiyeleri üzerinden formüller tartışılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. Peki emekli ikramiyesi kaç TL oldu? Bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerinin maaşına yüzde 49.25 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte en düşük emekli maaşı 10 bin TL'ye yükselirken emeklilerin şimdi gündeminde bayram ikramiyesi var. Emekliler geçen sene Ramazan ve Kurban Bayramı'nda ikişer bin lira almıştı. Cumhuriyetin 100. yılına özel ise 5 bin TL toplamda 9 bin lira ikramiye verilmişti. Şimdi ise milyonlarca emeklinin gözü kulağı bayram ikramiyesi ile ilgili gelecek son dakika açıklamalarında.

2-001.jpg

3 BİN TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Emeklilere bayram ikramiyesi miktarını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Ordu'da düzenlediği mitingde açıkladı. Erdoğan, "Önümüz Ramazan, arkası bayram. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de tekrar bütçeyi zorlamadan bir artış yapmayı hedefliyoruz. Emekliye nefes aldıracak bütçeyi oluşturuyoruz. Bayram ikramiyesi 3 bin lira olacak" dedi.

3-001.jpg

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Bayram ikramiyelerinin hangi tarihte ödeneceği merak ediliyor. Resmi bir açıklama olmazken ikramiyelerin 3-9 Nisan tarihleri arasından ödenmesi bekleniyor.

4-001.jpg

5.jpg

Etiketler :