Dev Marketler Zinciri Yeni Şirket Kuracağını Açıkladı

Dev Marketler Zinciri Yeni Şirket Kuracağını Açıkladı
Kurulduğu 1995 yılından bu yana binlerce mağaza açılışı yapan Bim Birleşik Mağazalar A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla "atık yönetimi" alanında çalışacak yeni şirket kuracağını açıkladı.

Ekonomik süpermarket konseptiyle binlerce mağazaya sahip olan Bim'in Yönetim Kurulu, 9 Temmuz 2024 tarihinde aldığı kararla 1.000.000 TL sermayeli yeni bir şirket kurulmasına ve gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi. Bu yeni şirketin faaliyetleri ve ayrıntılarıyla ilgili bilgiler ise ilerleyen süreçte kamuoyuna duyurulacak.

KAP açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Yönetim Kurulu’nun 9 Temmuz 2024 tarihinde aldığı karara istinaden; Şirket’imizin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşması ve atık yönetim faaliyetlerinin daha verimli bir şekilde yönetilmesi amacıyla 1.000.000 TL sermayeli bir şirketin kurulmasına ve kuruluş işlemlerinin başlatılmasına karar verilmiştir” açıklaması yapıldı.

İŞTİRAKİ FİLE MARKETLERDE NAKİT ÖDEMEYİ KALDIRDI

Bim yönetim kurulu aldığı kararlarla sektöre yön vermeye devam ediyor. İştiraki olan File Market için yeni karar alan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., yan kuruluşu olan File marketlerde bu hafta itibarıyla nakit ödemenin kaldırıldığını duyurdu.