Bu Otelin Bir Gecelik Ücreti Servet Değerinde! Adeta Mülk Sahibi Oluyormuşsunuz Gibi!

Bu Otelin Bir Gecelik Ücreti Servet Değerinde! Adeta Mülk Sahibi Oluyormuşsunuz Gibi!
Atlantis The Royal, lüks ve konforu bir arada sunan 795 odalı bir oteldir. Su temalı iç mekanı, ünlü şeflerin imzasını taşıyan restoranlar ve özel spa olanaklarıyla dikkat çeker...

Atlantis The Royal, lüks ve konforu bir araya getiren 795 odalı muhteşem bir oteldir. Her köşesi lüks detaylarla doludur ve konuklar, elmas mücevherleriyle ünlü Graff'ın tasarımlarıyla ve İtalyan lüks tekstil markası Frette'nin şık bornozlarıyla karşılanır.

ATLANTİS THE ROYAL'DE ALTIN KAPLAMA BAKIM SETİ

otel44444.webp

Sudan ilham alan iç mekan tasarımı, tesis genelinde 3.500 galonluk çağlayan su ile kaplanmış cam asansörler ve 7.200 deniz hayvanıyla dolu tavandan tabana üç akvaryumla kendini gösterir.

Özel YASTIK "MENÜSÜ" ve ALTIN KAPLAMA BAKIM SETİ gibi ilginç özellikler sunan otel, konuklarına benzersiz bir deneyim vaat eder. Ahşap bir kutuda sunulan altın kaplama bakım seti, altın tarak, saç fırçası, tıraş makinesi ve lüks banyo malzemelerini içerir.

otel3333.webp

GECELİK 160.000 STERLİN

Gezegenin dört bir yanından ünlü şeflerin imzasını taşıyan 17 yemek mekanıyla, konuklar damak zevklerine hitap eden lezzetleri keşfederler.

32.300 metrekarelik devasa bir spa alanı, altın yüz bakımı ve altına batırılmış sıcak volkanik taşlarla yapılan "altın saat masajı" gibi özel tedaviler sunar.

En ucuz odalar gecelik 1.000 £'dan başlar ve ekstra alan talep edenler için gecelik 160.000 £ karşılığında 15 odaya dönüştürülebilir.

BEYONCÉ'DA KATILDI

otel555.webp

Atlantis The Royal, efsanevi hizmetiyle tanınır; pop yıldızı Beyoncé'nin özel lansman partisine katıldığı ve sahne aldığı bilinirken, konuklar arasında Beyoncé'un kızı Blue Ivy'nin sürpriz katılımı da dikkat çekti.

Etiketler :