Bodrum'un popüler barında yeni fiyatlar: 'Battık diye ağlamak yok sonra'

Bodrum'un popüler barında yeni fiyatlar: 'Battık diye ağlamak yok sonra'
Bodrum'da bulunan bir kafenin fiyat menüsü sosyal medyada dikkat çekti. Kokteyl fiyatları 200 TL ile 500 TL arasında değişiyor.

Bodrum'da bir kafenin menüsü sosyal medyada gündem oldu. En popüler kokteyller arasında Mojito, Pina Colada ve Sex on the Beach bulunuyor. Fiyatlar, kokteylin türüne göre 500 TL'ye kadar çıkıyor.

ALKOLSÜZ İÇECEKLER VE KAHVELER

Espresso, Latte, ve Türk kahvesi gibi klasikler bulunuyor. Ayrıca, Red Bull içeren alkolsüz içecekler de 150 TL'den başlıyor.

ŞARAPLAR VE BİRALAR

Beyaz, kırmızı ve rose şarap çeşitleri menüde yer alıyor. Biraların fiyatları 200 TL ile 300 TL arasında değişiyor. Carlsberg, Tuborg ve Guinness gibi bilinen markalar bulunuyor.

ÖZEL SHOTLAR VE İTHAL İÇKİLER

Menüde ayrıca özel shot kokteyller ve ithal içkiler de mevcut. Tekila, vodka ve viski gibi içkiler 400 TL ile 500 TL arasında. Shot kokteyller ise 200 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Bodrum'daki fiyatlar uzun süredir vatandaşların tepkisine neden oluyor. Turizm bölgesinden bilgilere göre de bu yıl sezon düşük yoğunluklu geçiyor. Yurttaşlar bunun doğal bir sonuç olduğunu, fiyatların çok pahalı olduğunu dile getiriyor. Bir vatanda sosyal medyada menüdeki fiyatları görünce "battık diye ağlamak yok sonra" diye yorumda bulundu. Bazı kullanıcılar da "ucuz" olduğunu belirten görüşler de dile getirdi.

gtrzttxwiaa5i7s.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi