Antalya'dan Çağrı! 'Tatili Ülkende Yap'

Antalya'dan Çağrı! 'Tatili Ülkende Yap'
AKTOB Başkanı Kavaloğlu, iç pazarı yönlendiren tur operatörleriyle EMITT Turizm Fuarı'nda buluşarak Türkiye'nin iç turizm potansiyelini vurguladı.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan K. Kavaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, EMITT Turizm Fuarı'nda iç pazarı şekillendiren tur operatörleri ve seyahat acenteleriyle bir araya geldi.

DOMİNE EDEN PAZAR AKTÖRLERİ İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Başkan Kavaloğlu, fuar kapsamında gerçekleştirilen temaslar hakkında yaptığı açıklamada, "İç pazarı domine eden tur operatörleri ve seyahat acenteleriyle fuar boyunca görüşmelerimiz devam edecek. Dünya genelinde destinasyonlar, kendi vatandaşlarını ülke içinde tatil yapmaya yönlendiriyor. Özellikle pandemi sonrası iç pazar potansiyellerinde önemli artışlar yaşanıyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM VE KISA MESAFE UÇUŞLARINA OLAN İLGİ ARTIYOR

Sürdürülebilir turizmi destekleyen kısa mesafe uçuşlar, dünya çapında tercih sebebi haline gelmeye başladı. Türkiye'de de "ülkende kal, ülke senin keşfet" kampanyaları başlatmayı planlıyoruz. Özellikle Antalya'da binlerce turizm ürünü keşfedilmeyi bekliyor, özellikle çocuklu aileler için unutulmaz tatil fırsatları sunuyoruz. Bu ürünlerin tanıtımı konusunda Bakanlık ve Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile temaslarımız sürüyor," şeklinde konuştu.