Alfa Romeo Junior Türkiye'de. Elektrikli ve hibrit seçenekleriyle yollarda

Alfa Romeo Junior Türkiye'de. Elektrikli ve hibrit seçenekleriyle yollarda
Alfa Romeo'nun yeni sportif kompakt otomobili "Junior", Türkiye'de ön satışa açıldı. Alfa Romeo Tasarım Merkezi tarafından tasarlanan bu model, hem teknolojiyi hem de stili bir arada sunuyor.

Junior, mobilite, konfor, bağlantı ve sürüş dinamiklerinde sunduğu yenilikçi özelliklerle dikkat çekiyor. Ayrıca, 400 litrelik geniş bagaj hacmiyle de segmentinde öne çıkıyor.

Modelin tamamen elektrikli versiyonu "Elettrica", 1 milyon 549 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, hibrit motorlu versiyonu "Ibrida" ise 1 milyon 649 bin lira fiyat etiketine sahip. Tanıtıma özel olarak sunulan Elettrica Speciale, 1 milyon 699 bin 900 lira ve Ibrida Speciale, 1 milyon 849 bin 900 lira fiyatlarla satışa sunulacak.

alfa-romeo-junior-2024-24.webp

Elettrica Speciale ve Ibrida Speciale, 13 Eylül'den itibaren Alfa Romeo'nun online satış platformu üzerinden sipariş edilebilecek. Araçların teslimatları ise Ekim ayından itibaren yapılacak.

Ön sipariş sürecinde, bu ay boyunca online satış kanalından rezervasyon yaptıran müşterilere sunroof hediye edilirken, 50 bin lira fiyat avantajı sağlanıyor.

Alfa Romeo Marka Direktörü Özgür Süslü, Türkiye pazarındaki varlıklarını Junior modeliyle daha da güçlendireceklerini belirterek, "13 Eylül itibarıyla, online.alfaromeo.com.tr üzerinden lansmana özel olarak 136 beygirlik 1.2 litrelik 48V hibrit motorlu 'Ibrida Speciale' ve 156 beygirlik tamamen elektrikli 'Elettrica'nın 'Speciale' donanım seviyelerinin ön siparişlerini almaya başladık. Ekim'den itibaren araçlarımızı müşterilerimize teslim etmeye başlayacağız," dedi.

Süslü, markanın Türkiye'deki atılımının Tonale ile başladığını ve Junior ile daha da ileriye taşınacağını ifade etti. Türkiye'nin Alfa Romeo'nun hızlı büyüdüğü ülkelerden biri olduğunu vurgulayan Süslü, Junior modelinin sunduğu elektrikli ve hibrit seçeneklerle, ikinci seviye otonom sürüş, yenilikçi teknolojiler ve sportif tasarımının Türkiye otomobil pazarında büyük bir heyecan yaratacağını belirtti.

Kaynak:AA