AKP'li vekilden 'kriz' itirafı: İş takibini yaptığı kişilerden komisyon alan çok kişi türedi

AKP'li vekilden 'kriz' itirafı: İş takibini yaptığı kişilerden komisyon alan çok kişi türedi
AKP'li bir milletvekilinin, Meclis'te halkla ilişkiler binasında insanlara iş takibi yaparak komisyon alanların arttığını söyleyerek 'kriz' itirafında bulunduğu iddia edildi.

AKP'li yönetici ve milletvekilleri her ne kadar kamuoyuna dönük açıklamalarında ekonomik sorunları “kriz” olarak nitelendirmese de kriz mağdurlarıyla en çok yine onlar karşı karşıya geliyor.

AKP milletvekilleri Meclis’teki odalarında hak ediş ödemelerini alamayan ya da çeşitli zorluklar nedeniyle borç ertelemesi isteyen, destek ya da teşvik arayanların akınına uğruyor.

Duvar'da yer alan habere göre; AKP'liler için bu ziyaretler ne yeni ne de ilk ama bir AKP'li siyasetçi, “Acı olan iş takipçileri arttı” diyor. Milletvekillerinin odasının bulunduğu halkla ilişkiler binasında bu şekilde birçok kişinin dolaştığını anlatan milletvekili, “Ziyarete geliyor, daha sonra ‘ufak bir işimiz’ var diyerek bizden yaşadığı sorun ya da taleple ilgili yetkililere telefon açmamızı istiyor. Bu şekilde iş takibini yaptığı kişiden komisyon alan o kadar çok kişi türedi, çok yaygınlaştı” diye anlatıyor.

Etiketler :