AKP'li Savcı Sayan'dan Mehmet Şimşek'e Emekli Tavsiyesi: Aynı Evde 2 Ay Yaşa

AKP'li Savcı Sayan'dan Mehmet Şimşek'e Emekli Tavsiyesi: Aynı Evde 2 Ay Yaşa
AKP'li Savcı Sayan'ın partisinin ekonomi yönetimine isyanı devam ediyor. Sayan, isim vermeden Mehmet Şimşek'e iki ay emekli ile aynı evde yaşama tavsiyesi verdi.

Eski AKP'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, X hesabından geçtiğimiz günlerde zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Sayan, partisinin şımardığını ve halkın derin sefaletini göremediğini söyledi.

Sayan bu sefer de İngiltere'de yüksek lisans eğitimi alan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i isim vermeden eleştirdi. Sayan, şunları dile getirdi:

10 bin emekli maaşı ile bir ay geçinen emeklinin ekonomi bilgisi ve bu işi nasıl başardığı bütün Üniversitelerin ilgili bölümlerinde ders olarak okutulmalıdır.

Üniversitelerin ekonomi bölümünü bitirenler, doktoraya başlamadan önce emeklilerimizle aynı evde 2 ay yaşamayı denesinler..

İngiliz okullarından aldıkları derslerden daha faydalı olacağına eminim..

Ayrıca bu başarı hikayesi profesörlüğe geçişte tez konusu olmalıdır..

screenshot-2024-07-14-at-11-47-55-xte-savci-sayan-10-bin-emekli-maasi-ile-bir-ay-gecinen-emeklinin-ekonomi-bilgisi-ve-bu-isi-nasil-basardigi-butun-universitelerin-ilgili-bolumlerinde-ders-olarak-okutulmalidir-universit.png