Çin'de aşırı yağış felaketi: Başkent Pekin'de 44 kişi öldü 9 kişi kayıp
Çin devlet haber ajansı Xinhua'nın duyurduğuna göre başkent Pekin’de yaşanan şiddetli yağışlar sebebiyle yaşanan can kaybı 44’e ulaşırken kayıp 9 için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Pekin’de geçen haftadan beri süren aşırı yağışlar şehirde felakete yol açmaya devam ediyor. Başkentte birçok bölge sular altında kalırken oluşan seller onlarca kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu.

ÖLÜ SAYISI 44'E YÜKSELDİ
Pekin yetkilileri 31 Temmuz itibariyle yaklaşık 44 kişinin öldüğünü, 9 kişinin ise halen kayıp olduğunu, bunlar için arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü aktardı.
Şehir yetkilisi Xia Linmao “Belediye parti komitesi ve şehir yönetimi adına, acı şekilde yaşamını yitirenleri andığımızı ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiğimizi belirtmek isterim” dedi.

Meteoroloji sel uyarısı da yaptı! Üç tehlike kapıda
Aslanla boğuşan çiftçi konuştu: Öldürmeselerdi iyi olurdu, olayda tek suçsuz olan ben ve aslan
