Çocuklarının solunum cihazını çalıştırmak için camiye girdi! Öyle bir şey yaptı ki cemaat gözyaşları içinde kaldı

Çocuklarının solunum cihazını çalıştırmak için camiye girdi! Öyle bir şey yaptı ki cemaat gözyaşları içinde kaldı
Mersin'de bir imam görevli olduğu camiye geldiğinde mihrabın yakınında bir kağıt buldu. Kağıdı cemaatle beraber okuyan İmam ve beraberindeki cemaat gözyaşlarına hakim olamadı.

Mersin'in Silifke ilçesinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek olan feribotun kalkış saatini bekleyen iki çocuklu bir aile, hasta çocuklarının solunum cihazını çalıştırmak için bir camiye girdi. Sıcak hava nedeniyle klimayı da kullanan aile, giderken camiye 200 lira ve bir not bıraktı.

İmam buldu: Camide duygulandıran not - Resim : 1

Camiye gelen imam Halil Erdem, bıraktıkları notu buldu. Notta, "Yolcuyuz, feribot saatini beklerken mecburen camiye sığındık. Çocuğumuz hasta olduğu için prizi kullanarak hava verdik, sıcaktan dolayı da klimaları kullandık. Kullanım ücreti olarak bir miktar para bırakıyorum. Hakkınızı helal edin" yazılıydı. Bu olay, hem cami imamını hem de duyanları duygulandırdı.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)