İlk buluşma şoku: İlişkileri 45 saniye sürdü
Hinge isimli flört uygulaması üzerinden tanışan iki genç, dört gün boyunca sabah akşam mesajlaşarak ilk görüşecekleri günü beklediler. 28 yaşındaki genç kadın Rachel Wilson da 4 gün boyunca konuştuğu kişinin "nasıl biri" olduğuna dair merak ve heyecanla buluşmayı planladıkları bara gitti.
Ancak olaylar genç kadının "hayal ettiği" gibi gelişmedi. Buluştuktan sonra flört ettiği genç adam kötü park ettiğini söylediği "arabasını çekmeye" gitti ve bir daha geri gelmedi.
Flört ettiği kişi kendisini 45 saniye içinde terk eden Rachel, yaklaşık beş dakika sonra gelen bir mesajla kahroldu. Mesajda "Kusura bakma" yazıyordu...
Rachel ve buluşacağı kişi, Kuzey Carolina, Durham'daki bir barda bir şeyler yiyip içerek vakit geçireceklerdi. Ancak ilk kez yüz yüze görüştükten 45 saniye sonra zavallı Rachel, flörtünü bulundukları yerden kaçarken yakaladı.
İlk başta arabasını kötü bir şekilde park ettiğini ve çekilmemesi için düzeltmesi gerektiğini söyleyen genç adamın "bahanesi" Rachel'a çok masum görünmüştü. Ama sonrasında barda tek başına bırakıldığı fark edince genç kadının dünyası başına yıkıldı. Terk edilen kadın, beş dakika sonra bir mesaj aldı: "Kusura bakma."
Yaşadıklarını anlatan Rachel, Independent'ta yer alan habere göre, genç adamın "kaçtığını" fark ettikten sonra yaklaşık beş dakika boyunca barın önünde kalakaldığını söyledi. Mesajı alınca kendine geldiğini belirten Rachel, "Yanıt vermedim. Hemen numarasını sildim ve o zamandan beri ondan bir haber almadım" dedi.
"Kendime güvenen biri olmasaydım, bu beni gerçekten mahvederdi diye düşünüyorum" ifadelerini kullanan genç kadın, "Neyse ki kendime güveniyorum, bu yüzden beni ileriye dönük etkilemeyecek" diye konuştu.