2023 yılında kişisel rakamınıza göre sizi neler bekliyor?

2023 yılında kişisel rakamınıza göre sizi neler bekliyor?
SAYILARDAN GELEN ŞİFA ...KADİM BİLGİLER , MUCİZE SAYILAR ... Sayıların gizli anlamlarına dair okült ve spiritüel bir ilim olan numeroloji, kozmosta her şeyin sayılardan ibaret olduğunu varsayar. Bu nedenle de evrensel sayı dili olarak tanımlanır. Evrende her şeyin bir matematiği olduğu ve hiçbir şeyin tesadüf olmadığı felsefesini benimser.

Mevsimler, günler, gezegenlerin ve Dünya’nın konumları, Güneş’e uzaklıkları gibi kozmosta büyük etkileri olan her şey; matematiksel bir düzen içinde oluşur.

Bütün bunlar, numerolojinin makro kozmostaki etkileri iken mikro kozmosta da sayılar, bizim yaşam yolumuzu çizer. Doğum tarihimiz veya yaşımız gibi rakamlar, bizim kimliğimizi belirleyen özellikleri anlatır. Numeroloji, kişisel yol haritamızı çizmemiz için bize yol gösterir ve hayat amacımız hakkında içgörü elde etmemizi sağlar. Günümüzde de kullanılan modern numeroloji, birçok konuda aydınlanmamızı ve kendi yaşam yolumuza uyum sağlamamıza olanak tanır.

Numeroloji Mantığı Nedir?

Numerolojinin mantığına göre her sayı ve harfin kendine özel bir anlamı var. Adımız ve soyadımızda bulunan harflerin ve doğum tarihimizde yer alan sayıların enerjisel titreşimleri, bizim yaşam yolumuzu belirler.

Numeroloji; bize bu sayıların ve harflerin enerjisel titreşimlerinin anlamlarını açıklayarak nasıl bir kişiliğimiz olduğunu, nelere yönelmemiz gerektiğini, hangi konularda daha fazla desteklendiğimizi, güçlü ve zayıf yönlerimizi anlatır.

Kişisel farkındalığımızı yükseltmek ve amaçlarımızı, niyetlerimizi, hedeflerimizi belirlerken kendi gerçekliğimizle daha uyumlu bir yol almak için numerolojiden faydalanabiliriz. Manevi bir ilim olan numeroloji sayesinde evrenin bizimle sayılar vasıtasıyla iletişim kurduğunu görmemiz mümkün olur. Bunun farkına vardıkça sayılar bize kendilerini daha çok açar ve evrene sorduğumuz soruların cevaplarını sayılar aracılığıyla alabiliriz. Evrenin bu mucizevi gücünü araştırdığımızda ve onun üzerine düşündüğümüzde bize çok daha farklı yolların açılacağına şahit olabiliriz. Bir ve bütün olmanın tanımını tam anlamıyla hissedebiliriz.

Numeroloji Ne İşe Yarar?

Birçok insan; kendi yaşam yolunu anlamlandırmak, kişiliğini tanımlamak ve bunun üzerine farkındalıklar geliştirmek için numerolojiye ilgi duyar. Numeroloji sayesinde içimizdeki saf kaynağa ulaşma şansı bulabiliriz.

Kendi gücümüzü fark etmemiz, yeteneklerimizi anlamamız, potansiyelimizi keşfetmemiz için bizi aydınlatır.

Kariyerimizde nasıl bir yönü takip edeceğimizi, hangi konuda daha fazla ilerleyeceğimizi veya ustalaşacağımızı, yaşam yolumuzdaki engellerimizi ve blokajlarımızı, karmik öğretilerimizi, negatif ve pozitif yönlerimizi, bizi başarıya götürecek yolları keşfetmemizi sağlar. Daha iyi bir insan olmamız ve daha farkındalıklı bir hayat sürmemiz için bizi destekler. Numerolojide ifade numarası, kalp arzu, yaşam yolu ya da kişilik numaraları gibi pek çok farklı sayı bulunur. Merak ettiğiniz konuya göre numeroloji analizi yapan uzmanlardan destek alabilir ve manevi güçle dolu bir yaşamın penceresini aralayabilirsiniz.

Dünyada ve Türkiye’de oldukça ilgi gören bu yöntemin şifası ile ilgili mucizevi deneyimlerini anlatan kişilerin sayıları gün geçtikçe artmaktadır.

Antik öğretileri harmanlayarak tarihleri rakamlar ve ilgili temalar ile anlamlandırmaya çalışan numeroloji sistemi, her yeni seneye girerken bizlere öngörülerini sunuyor. Aynı astrolojide olduğu gibi gelecek senenin ana temalarını ve bizleri nasıl etkileyeceğini anlatıyor. 2023 yılı içinse numeroloji oldukça pozitif yönde değişimlere işaret ediyor! Bilim ile spiritüelliği harmanlayan, açık görüşlülüğü ve merakı yeniden hayatımıza taşıyan bir enerji getiriyor. Peki, numeroloji 2023 tahminlerine göre bizleri hem kolektif hem de bireysel düzeyde neler bekliyor?

2023 yılının evrensel rakamı: 7

Numerolojide bir yılın evrensel rakamı, tüm hanelerinin bir rakam elde edilene kadar toplanması ile bulunuyor. 2023 içinse bu; 2+0+2+3 hesabı sonucu 7 çıkıyor. Herkesi kolektif düzeyde etkileyecek olan bu 7 rakamı 2023’ün ana temalarını belirliyor.

Numerolojiye göre 7 rakamı bir ikiliği içinde barındırıyor. Aynı anda hem bilimsel hem de spiritüel konuları kapsıyor. Bunun sebebi de aslında her iki konunun da farklı bakış açıları ile evrenin nasıl oluştuğu, işlediği, gelecekte neler olacağı gibi herkesi ilgilendiren, varoluşsal sorulara cevap aramasında yatıyor. Nitekim her iki alandan baktığımızda da 7 rakamı cevaplardan çok “büyük soruları” doğuruyor.

7, Dünya üzerinde çok sık rastladığımız bir rakam: 7 tane okyanus, 7 tane kıta, 7 çakra, gökkuşağında 7 tane renk bulunuyor. Büyük ölçekte olan biten doğa olaylarının bir parçası olan 7 rakamı numeroloji içinde de “yükseliş”i temsil ediyor. Bu yükselme temasının kendini en somut şekilde teknoloji, icatlar ve buluşlar alanında göstermesi, aynı zamanda bu temayla kolektif olarak doğaya bakış açımızın değişmesi, farkındalığımızın artması bekleniyor. Daha iyisini yapabilme arzusu içinde hem bireysel hem de kolektif yaşamı yeni fikirlerin, açık görüşlülüğün, merakın domine edeceği düşünülüyor.

Numeroloji aynı zamanda astroloji öğretilerini de özümsediği için Terazi burcunun yönettiği 7. Ev 2023 yılında vurgulanıyor. Birebir ilişkileri yöneten 7. Ev’in öne çıkması da bu senenin yardımlaşmayla, birbirini yukarı çeken insanlarla, eşitlik ve adaletin el üstünde tutulmasıyla geçebileceğinin ışığını yakıyor.

Yıl döngüsü nasıl hesaplanır?

Evrensel rakam her birimizi kolektif olarak ilgilendirirken kişisel rakamımız da numerolojik açıdan 2023’te bizi hangi temaların beklediğini anlatıyor. Bunun içinse ilk önce baz yıl döngü hesabını bilmek, daha sonra da 2023’ün evrensel rakamı 7 ile (1-9 arasında bir rakam elde edene dek) toplamak gerekiyor. Yıl döngüsü hesabı ise doğum tarihinin sayılar ile yazıldıktan sonra her hanenin 1’le 9 arasında bir sayı elde edilene kadar toplanması ile yapılıyor. Örneğin;

Doğum gününüz 11.06.1997 ise yıl döngüsü hesabınız 1+1+6+1+9+9+7’den 34, o da 3+4’ten 7 oluyor.

2023 senesi için kişisel rakamınız ise 7+7’den 14, o da 1+4’ten 5 oluyor.

2023 yılında kişisel rakamınızı ne bekliyor?

Siz de kendi 2023 kişisel rakamınızı hesapladıysanız gelin bu sene sizi nelerin beklediğini keşfedelim!

1. Hayatınızın başrolü sizsiniz

2023’de birçok yeni fırsatın karşınıza çıkmasını bekleyebilirsiniz! Bu sene size temiz bir sayfa çevirmek gibi hissettirebilir. 2022’nin sona ermesi ile 9 senelik döngünüzü sona erdirdiniz. Bu kapanış sayesinde 2023’e yeni bir enerji ile giriyor, odağınıza bu kez kendinizi; istek ve mutluluklarınızı koyuyorsunuz. Hayatınızın başrolü gibi hissedebilir, kendinizi yeni maceralara atarak heyecan verici deneyimler yaşayabilir ve tutkularınızın peşinden gidebilirsiniz.

2. İlişkilerde artan sorumluluklar

2023’te odağınıza ilişkileriniz geçebilir. Siz her ne kadar kendi kendine yetebilen, bağımsız ve becerikli bir kişi olsanız da bu otonom halinizin çevrenizi nasıl etkilediğini, ilişkilerinizi ne şekilde değiştirdiğini düşünmeniz gerekebilir. Eski ilişkileriniz içerisinde daha büyük sorumluluklar almaya başlayabilir, aynı zamanda yeni bağlar kurmak için sosyal ortamlara daha sık dahil olabilirsiniz. Eğer aklınızda romantik bir ilişkiye başlama veya seviye atlatma düşüncesi varsa 2023 bunun için en ideal zaman!

3. Gelişen vizyon

2023 size bir keşif gibi hissettirebilir! Yaratıcılığınızın ve sosyalliğinizin vurgulandığı bu sene yeni ortamlara girebilir, çok farklı insanlarla tanışabilir, zihninizi daha önce hiç gitmediği kadar ileriye; yepyeni konseptlere ve dünya görüşlerine götürebilirsiniz. Bu da sizi gündelik yaşamınızı daha heyecan verici kılmanın yollarını araştırmaya itebilir. Çok dinamik geçecek bu dönemde değişimlere direnmek yerine kabul etmeyi, önünüze çıkan fırsatlara korkmadan evet diyebilmeyi, hayatın doğal akışını kabul etmeyi öğrenebilirsiniz.

4. Çalışan kazanır

Sizin için 2023’te çalışan kazanacak! Sorumluluk sahibi olmanın el üstünde tutulacağı bu sene hayalini kurduğunuz tüm hedeflerinizin altını efor, azim ve sıkı çalışma ile doldurmanız gerekebilir. Üzerine layığıyla çalıştığınız tüm konuların gelecekte size misli ile geri döneceğinden emin olabilirsiniz. Kişisel hayatınızda da profesyonel yaşamınızda da hangi alanlarda daha çok efor gösterebileceğinizi belirleyip çalışmaya başlayın!

5. Değişimler ve yeni olasılıklar

Numerolojide 5 özgürlüğün ve değişimin sayısıdır ve 2023 sizin için tam da bu şekilde geçecek! Yaşamınızın gidebileceği farklı yönleri fark edeceğiniz, opsiyonlarınızı değerlendireceğiniz bu sene artık size iyi gelmeyen her türlü durumdan da uzaklaşabilirsiniz. Açılan bu boşluklar yeni fırsatlar ile dolabilir; yeni bir yere taşınabilirsiniz, yeni bir işe başlayabilirsiniz, biten ilişkilerinizin yerine yenileri gelebilir. Çok dinamik geçecek bu süreçte değişime direnmek yerine kollarınızı açmalı, hayatın sizi daha iyi bir yere götürdüğüne kalbinizden inanmalısınız.

6. Ben değil “biz”

2023’te ben merkezli düşünce sistemini bir yana bırakıp kendinizi ilişkileriniz ve içinde bulunduğunuz sosyal çevreler üzerinden düşünmek durumunda kalabilirsiniz. Var olan ilişkilerinizi derinleştirmek isteyebilir hatta kendi ihtiyaçlarınızdan önce sevdiklerinizinkini koyabilirsiniz. Topluluk ruhunuzu geliştirecek sosyal projelere dahil olabilir, sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişiler ile bir araya gelebilir, profesyonel yaşamınızda ağırlıklı olarak ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.

7. Bol miktarda iç gözlem

2023’te odağınız iç dünyanıza çevrilebilir ve kişisel gelişiminizi ilerletmek isteyebilirsiniz. Neyi neden yaptığınıza, motivasyon ve isteklerinizin kaynağına daha büyük bir merakla yaklaşacağınız bu sene, bolca iç gözlem yapabilirsiniz. Sonucunda kendinize dair daha önceden bilmediğiniz birçok detay keşfedebilir, en iyi versiyonunuza ulaşmanıza yardım edecek alışkanlıkları hayatınıza katabilir ve yaşamınızı kendinizden başlayarak güzelleştirebilirsiniz.

8. Spot ışığı hak edenindir

2023’te imposter sendromunu bir kenara bırakıp başarılarınızın sizin sıkı çalışmanızın sonucu olduğunu fark edeceksiniz! Çevrenizden gördüğünüz saygı ve sevgi yersiz değil, sizin iç gücünüz ve yeteneklerinizden geliyor. Bu sene gölgede oynamayı, konfor alanınızın rahatlığı içinde kalmayı bırakarak hak ettiğiniz spot ışığına geçebilirsiniz. Aynı zamanda yeteneklerinizi, öz güven ve gücünüzü arttırmanın yeni yollarını keşfedebilirsiniz.

9. Hayatın akışına izin verin

2023’te 9 yıllık döngünüzün en sonundasınız. Yaşamda size iyi gelmeyen, süresi dolmuş her tür durum, süreç ve ilişkinin tamamlanmasını bekleyebilirsiniz. Geçtiğimiz yılların bir tür retrospektifi gibi geçecek bu sene neleri başardığınızı, hangi konularda geliştiğinizi, nerelerde eksik kaldığınızı, üzerine çalışmanız gereken yönlerinizi fark edebilirsiniz. Bir sona gelen durumlara sıkı sıkıya tutunup sürdürmeye çalışmak yerine avucunuzu açmalı ve gitmelerine izin vermelisiniz. Böylelikle sizi yükseltecek, mutlu edecek yeni deneyimlere yer açacaksınız. Bu yıl siz hayatı değil, hayat sizi taşıyacak!

Etiketler :