Trabzonspor 3 turnuvaya katılacak
Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla taçlandırarak kentte basketbolun yeniden parlamasına öncülük eden Trabzonspor Basketbol Takımı, yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.
Bordo-mavililer, hem kadro yapılanması hem de hazırlık süreciyle taraftarları heyecanlandırdı.
Trabzonspor Basketbol, Başkan Ertuğrul Doğan’ın tam yetki verdiği Takım Menajeri Cömert Küce yönetiminde kadrosunu güçlendirdi.
Transfer döneminde kadroya katılan yıldız isimler, camiada büyük heyecan yaratırken, Başantrenör Selçuk Ernak ile yapılan anlaşma da takımın hedeflerini ortaya koydu.
Yeni sezon öncesi ilk ciddi sınavını 3-8 Eylül tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek Gloria Cup’ta verecek olan bordo-mavililer, şu rakiplerle karşılaşacak:
Tarih / Rakip
3 Eylül / Esenler Erokspor
5 Eylül / Türk Telekom
7 Eylül / Lokomotiv Kuban
Her ne kadar bu karşılaşmalar hazırlık niteliği taşısa da, teknik ekip için takımın eksiklerini görmek ve oyun sistemini test etmek açısından büyük önem taşıyor.
Trabzonspor, sadece Gloria Cup ile yetinmeyerek İzmir ve Bursa’da düzenlenecek hazırlık turnuvalarında da sahne alacak.
Toplamda 7-8 hazırlık maçıyla sezona en hazır şekilde girmeyi hedefleyen bordo-mavililer, yeni transferlerin adaptasyonu ve oyuncular arası uyumun sağlanması için bu süreci titizlikle yönetiyor.
Kaynak:Haber TS