Mourinho'nun Rafa Silva planı ortaya çıktı
Süper Lig’in 34. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. 4 Mayıs Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 19.00’da başlayacak.
Şampiyonluk yolunda daha fazla yara almak isteyen sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçı için hazırlıklarına başladı.
BEŞİKTAŞ MAÇINA ÖZEL HAZIRLIK
Milliyet’te yer alan habere göre Beşiktaş maçı için özel bir hazırlık içerisinde olan Jose Mouirinho özellikle geçiş hücumlarına dikkat edecek.
RAFA SILVA UYARISI
Rafa Silva’nın geçişleri yapma konusundaki becerisi bilen Jose Mourinho’nun oyuncularını bu konuda özellikle uyardığı dile getirildi.
BASİT TOP KAYBI İSTEMİYOR
Mourinho ayrıca Orta sahada basit top kayıplarının yapılmaması, rakibe geniş alan verilmemesi gibi konuların üzerinde durdu.
İLK MAÇI BEŞİKTAŞ KAZANMIŞTI
Taraflar arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadelede Beşiktaş rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.
Kaynak:Milliyet